Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιάγκας για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όσοι δεν παίξαμε με Barbie δεν γίναμε καλοί πατεράδες;»

Γιώργος Λιάγκας για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όσοι δεν παίξαμε με Barbie δεν γίναμε καλοί πατεράδες;»

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στις δηλώσεις του παρουσιαστή

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε στην εκπομπή του τις δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου στην εκπομπή Μαμά-δες σχετικά με τον διαχωρισμό των παιχνιδιών σε αγορίστικα και κοριτσίστικα.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε στον διαχωρισμό που γίνεται στα καταστήματα παιχνιδιών, ανάμεσα σε παιχνίδια που αφορούν κορίτσια και αγόρια.

«Σκέφτηκα, τι κρίμα ένα αγοράκι να μην πάρει μια κούκλα στα χέρια του ή ένα καρότσι να το σπρώξει και του αποκλείεις στο μέλλον να γίνει ένας καλός μπαμπάς. Έχουμε βάλει ότι το αγοράκι θα μεγαλώσει χωρίς να καταλάβει ότι μπορεί να γίνει ένας καλός μπαμπάς, ότι θα βοηθήσει τη γυναίκα του την οικογένειά του, να αλλάξει ένα μωρό», ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο παρουσιαστής του ANT1 μετά το απόσπασμα σχολίασε: «Το να είναι μία Barbie και ένα αυτοκινητάκι δίπλα – δίπλα δεν είναι κακό. Θα χαθούν φαντάζομαι και οι υπάλληλοι και τα παιδιά (…) Εγώ που δεν έτυχε να σπρώξω ένα καρότσι όταν ήμουν μικρός, έσπρωξα κατευθείαν ένα καρότσι ως πατέρας, έγινα κακός πατέρας; Είμαστε κάποιοι οι οποίοι δεν έτυχε να παίξουμε με Barbie, όχι ότι ήταν κακό να παίξουμε με Barbie αλλά δεν έτυχε».

Ο ίδιος συνέχισε: «Το λέω για έναν πατέρα με τον οποίο έχουμε συναντηθεί μια – δυο φορές, ένας εξαιρετικός πατέρας ο Φώτης Σεργουλόπουλος με μεγάλη τρυφερότητα, αλλά τι σημαίνει, όσοι δεν παίξαμε με Barbie δεν θα γίνουμε καλοί πατεράδες;»

Ο Τάσος Τεργιάκης από τη μεριά του ανέφερε: «Αλήθεια τώρα, ποιος θα πάει σήμερα δώρο μια κούκλα σε μια οικογένεια που έχει δύο αγοράκια; Ας μου πείτε έναν που θα πάει σε αγόρι και θα πει έφερε μια κούκλα να παίξει. Εγώ δεν λέω ότι είναι κακό, μακάρι να γίνεται, αλλά και σε μια οικογένεια με δύο κοριτσάκια θα πάει κανείς ένα φορτηγάκι αγροτικό για δώρο;»

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024