Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο θαυμασμός του Φέτελ για τον Αλόνσο

Ο θαυμασμός του Φέτελ για τον Αλόνσο

Για τη σχέση του με τον Φερνάντο Αλόνσο μίλησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, λέγοντας πως παρά τον αμοιβαίο σεβασμό ποτέ δεν ανέπτυξαν ιδιαίτερες σχέσεις.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ φιλοξενήθηκε πρόσφατα σε podcast σχετικά με τη Formula 1, και μίλησε για τον επί σειρά ετών αντίπαλό του, Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Γερμανός πιλότος τόνισε πως υπάρχει μεγάλος θαυμασμός και σεβασμός ανάμεσά τους, ωστόσο όπως ανέφερε δεν μπορεί να πει πολλά πράγματα για εκείνον ως άνθρωπο, καθώς οι δυο τους δεν μπόρεσαν ποτέ να δεθούν ιδιαίτερα και να αποκτήσουν σχέσεις εκτός του αθλήματος.

Αναλυτικά ο Φέτελ είπε:

«Τον θαυμάζω ως ανταγωνιστή. Ήταν ένας από τους πιο σκληρούς οδηγούς, ειδικά στα δύο πρώτα χρόνια που ήμασταν αντίπαλοι. Είχαμε πολύ μεγάλες μάχες για πρωτάθλημα το 2010 και το 2012. Είναι πιθανότατα από τις αγαπημένες μου εμπειρίες και αναμνήσεις.

Η ένταση το πρωί πριν από το Grand Prix Βραζιλίας του 2012 ήταν το κάτι άλλο. Είχα τεράστια ένταση, πιστεύω και οι δυο μας είχαμε τεράστιο άγχος.

Θεωρώ τον Φερνάντο έναν σπουδαίο οδηγό. Έχει φοβερό φυσικό ταλέντο, τρομερή αποφασιστικότητα, έντονο αγωνιστικό ένστικτο και όλα αυτά δεν τα έχει χάσει. Είναι εμφανές πως λατρεύει να αγωνίζεται. Είναι παθιασμένος.

Ως άνθρωπο όμως, δεν τον γνωρίζω. Δεν θα έλεγα πως δεν θα τα πηγαίναμε καλά μεταξύ μας, πιστεύω σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Ποτέ όμως δεν έτυχε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο, να χτίσουμε χημεία, να περνάμε χρόνο μαζί και να μιλάμε για θέματα εκτός αγώνων».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024