Ο Μάρκους Τουράμ έχει ιδιαίτερη πέραση στην Αγγλία, αφού για τον Γάλλο επιθετικό της Γκλάντμπαχ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Νιούκαστλ και Άστον Βίλα.
Σύμφωνα, μάλιστα με δημοσίευμα της Bild, ο 25χρονος επιθετικός προτιμάει την μετακίνησή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την προοπτική της Νιούκαστλ ή της Άστον Βίλα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρκους Τουράμ, θεωρεί ότι θα πάρει φανέλα βασικού στην Γιουνάιτεντ, δεδομένου του επιθετικού προβλήματος των «κόκκινων διάβολων».
Από την πλευρά της η Γκλάντμπαχ, για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του Γάλλου επιθετικού, ζητάει ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι πρόθυμη να το δώσει.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»