Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Intuitive dating: Το νέο trend στα ραντεβού που θα μας απασχολήσει το 2023

Intuitive dating: Το νέο trend στα ραντεβού που θα μας απασχολήσει το 2023

Έτσι θα βγαίνουμε ραντεβού τη νέα χρονιά

Τα πρώτα ραντεβού είναι πάντα αναγνωριστικά. Δεν αρκεί μόνο να σου αρέσει ο άλλος εμφανισιακά. Για να υπάρξει μία σύνδεση θα πρέπει πρώτα να γνωριστείτε καλύτερα. Να τον ρωτήσεις πράγματα και αντίστοιχα να ερωτηθείς και εσύ.

Τίποτα όμως δεν είναι πιο σημαντικό από τη διαίσθησή μας. Το intuitive dating είναι το νέο trend των ραντεβού για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε και σίγουρα πρέπει να ακολουθήσουμε.

«Intuitive dating σημαίνει ότι βγαίνουμε ραντεβού και ακολουθούμε τω εσωτερικό μας βαρόμετρο και τις πληροφορίες που μάς δίνει το ένστικτό μας. Πώς νιώθεις κατά τη διάρκεια και μετά το ραντεβού;», ρωτά η coach σχέσεων Carrie Jereslow.

Η απάντηση είναι απλή…

Αν έχεις βγει με κάποιον που σου άρεσε πολύ και η πρώτη σου αντίδραση είναι να του στείλεις μήνυμα, τότε το κάνεις χωρίς να σκέφτεσαι αν πρέπει ή δεν πρέπει. Όταν ξέρεις τον εαυτό σου και δεν ακολουθείς τους τυπικούς κανόνες, βγαίνεις ραντεβού και εμπιστεύεσαι τυφλά το ένστικτό σου.

Μάλιστα, αν ανήκεις σε εκείνους που βγαίνουν συνέχεια ραντεβού, αυτή η διαδικασία σε βοηθά να ακούσεις τα θέλω σου, να πάρεις τον χρόνο σου και να κάνεις τις δοκιμές σου ώστε να μάθεις ποιος τύπος σου αρέσει και ποιος όχι.

Είναι σημαντικό όμως να μην πιστεύεις ότι η διαίσθηση είναι θέμα λογικής. Είναι περισσότερο μία σωματική αίσθηση ή κάτι που πηγαίνει πολύ καλά ή όχι. Πώς είναι να νιώθεις άνετα και πώς όταν είσαι σε πολύ άβολη κατάσταση;

Πριν απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις, θυμήσου ότι είναι σημαντικό να ξέρεις τι πραγματικά θέλεις εσύ και να μην αφήνεις τους άλλους να επιλέγουν. Να είσαι ο εαυτός σου και να μην προσπαθείς να αλλάξεις προκειμένου γίνεις αρεστή στο άλλο άτομο. Αν θες να κάνεις κάτι για σένα καν’ το, αλλά για να ευχαριστήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό και όχι αυτόν που σε ενδιαφέρει. Για να περνάς πολύ ωραία και χωρίς να κάνεις dating.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024