Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Sex toys: Έκρηξη για τις smart «υπηρεσίες»

Sex toys: Έκρηξη για τις smart «υπηρεσίες»

Αυξάνονται οι επενδύσεις σε έξυπνα σεξουαλικά παιχνίδια – Άλμα στον παγκόσμιο τζίρο.

Δεν βάζει φρένο ο πληθωρισμός και η ύφεση στον αναπτυσσόμενο κλάδο των sex toys, καθώς θα συνεχίσει να καταγράφει άλματα και το 2023. Ένας κλάδος που στο παρελθόν «κρυβόταν» και τα προϊόντα πωλούνταν στα… κόκκινα φανάρια.

Σήμερα, τα σεξουαλικά παιχνίδια στέκονται φανερά, στις βιτρίνες των πολυκαταστημάτων και στα ράφια των φαρμακείων. Ακόμα και η ονομασία έχει αλλάξει καθώς από«σεξουαλικά παιχνίδια» έχουν ονομαστεί «συσκευές σεξουαλικής ευεξίας».

Ο τζίρος μαρτυρά ότι οι άνθρωποι που τα αγοράζουν είναι περισσότεροι από ποτέ. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι αναφορές στο Twitter εξαπλασιάστηκαν μεταξύ 2018 και 2021, ενώ περισσότερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές κάνουν αναφορές χωρίς ταμπου.

Οι καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις στον κλάδο της σεξουαλικής ικανοποίησης είναι ιδιαίτερα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των γυναικών πελατών. Επίσης, τα προϊόντα, σύμφωνα με τις μελέτες, θα χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο από ζευγάρια και όχι μεμονωμένα, καθώς η συζήτηση γίνεται λιγότερο ταμπού.

Παράλληλα, οι «ψηφιακές θεραπείες» για σεξουαλικά προβλήματα— βασίζονται σε εφαρμογές σε συνδεδεμένες συσκευές —θα γίνουν πιο δημοφιλείς. Ορισμένες από αυτές τις θεραπείες μπορεί να είναι διαθέσιμες με ιατρική συνταγή, όπως για παράδειγμα στην Υπηρεσία Υγείας της Αγγλίας, η οποία έχει μεγάλες λίστες αναμονής για σεξουαλική θεραπεία.

Booming για τις smart «υπηρεσίες» των sex toys

Κλαδικές μελέτες δείχνουν ότι οι  smart «υπηρεσίες» ανεβάζουν το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς sex toys σε πάνω από 30 δισ. ευρώ και ότι το 2023 αυτή η τάση θα επιταχυνθεί. Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι η αγορά θα συνεχιστεί να αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς.

Οι παίκτες της βιομηχανίας  εστιάζουν ολοένα και περισσότερο στην καινοτομία και αναμένεται να είναι μεταξύ των κερδοφόρων κλάδων ως το 2027, με αύξηση τουλάχιστον  8%.

Ήδη, το 25-30% των ενηλίκων στην Αμερική, τη Βρετανία και τη Γαλλία διαθέτουν σεξουαλικά παιχνίδια. Σύμφωνα με έρευνα του 2021 από την εταιρεία συμβούλων PWC, το ένα τρίτο από αυτούς είχαν αγοράσει τις συσκευές τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Η αγορά θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς το 2023. Οι πωλήσεις θα αυξηθούν όχι μόνο από τη ζήτηση των καταναλωτών αλλά και από καινοτόμα προϊόντα, τα οποία  είναι ελκυστικά για νέους χρήστες.

Έλεγχο των σεξουαλικών παιχνιδιών από χιλιόμετρα μακριά

Τα ζευγάρια που είναι σε σχέσεις εξ αποστάσεως χρησιμοποιούν προηγμένες εφαρμογές για τον έλεγχο των σεξουαλικών παιχνιδιών από χιλιόμετρα μακριά. Τα έξυπνα σεξουαλικά παιχνίδια αποθηκεύουν τα δεδομένα από προηγούμενες σεξουαλικές εμπειρίες και βελτιστοποιούν την προσωπική εμπειρία των καταναλωτών. Οι κατασκευαστές πραγματοποιούν επενδύσεις υψηλών προδιαγραφών στην ανάπτυξη  προϊόντων και αναπτύσσουν καινοτόμα παιχνίδι.

Η χρήση blockchain για την κατασκευή έξυπνων σεξουαλικών παιχνιδιών επιτρέπει καλύτερη απομακρυσμένη αλληλεπίδραση και ανταλλαγή οικείων αισθήσεων σε πραγματικό χρόνο, κάνοντας τους συνεργάτες να αισθάνονται πιο κοντά και πιο συνδεδεμένοι από πριν.

Ο αυξανόμενος αριθμός ωρών στο Διαδίκτυο και οι εκπτώσεις για την αγορά έξυπνων σεξουαλικών παιχνιδιών ενισχύει τη ζήτηση για έξυπνα παιχνίδια σεξ σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με μελέτη του Techsciresearch, oι παίκτες της αγοράς καταβάλλουν προσπάθειες για να μειώσουν το κοινωνικό στίγμα σχετικά με τα βοηθηματα, αλλάζοντας την αντίληψη των καταναλωτών χρησιμοποιώντας καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αγορά των σεξουαλικών παιχνιδιών αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, και η κυκλοφορία των έξυπνων παιχνιδιών σεξ κάνει τους παίκτες της αγοράς να αναζητούν νέες πλατφόρμες για να παραμείνουν μπροστά στον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι καταναλωτές προτιμούν να αγοράζουν έξυπνα παιχνίδια τα διαδικτυακά κανάλια πωλήσεων, καθώς η παράδοση είναι διακριτική, γρήγορη και διατίθεται σε ασφαλή συσκευασία.

Η ανωνυμία στην αγορά μέσω αυτών των διαδικτυακών καναλιών πωλήσεων και η περιγραφή που προσφέρεται μαζί με την εξαιρετική υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών κάνει τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν τις διαδικτυακές πλατφόρμες για να αγοράσουν έξυπνα παιχνίδια σεξ.

Η αγορά των γυναικείων σεξουαλικών παιχνιδιών εκτιμάται, επίσης, ότι θα αυξηθεί με ρυθμό 13,24% μεταξύ 2022 και 2027 και το μέγεθος της αγοράς προβλέπεται να αυξηθεί κατά 20.787,22 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: ΟΤ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024