Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο ΟΑΚΑ ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού (pics)

Στο ΟΑΚΑ ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού (pics)

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το ντέρμπι «αιωνίων» στην Euroleague. Στο γήπεδο και ο Μάικ Τζέιμς.

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα της 16ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τη μεγάλη αναμέτρηση και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο των «πράσινων».

Το «παρών» στο ΟΑΚΑ έδωσε και ο πρώην «πράσινος» Μάικ Τζέιμς που βρήκε την ευκαιρία να δει το παιχνίδι από κοντά αφού η Μονακό αγωνίστηκε την Πέμπτη (29/12) με τη Ζάλγκιρις.

Oι δηλώσεις του Βράνκοβιτς στη NOVA:

Για τον χαμό που έγινε στο γήπεδο: «Νιώθω υπέροχα, είναι πολύ συγκινητικό, η καρδιά μου είναι σε αυτό το γήπεδο. Απόψε θα είμαι ο μεγαλύτερος φαν του Παναθηναϊκού, πάντα νιώθω ένας από αυτούς, αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σπίτι»

Για το αν παίκτες του στυλ του είναι χρήσιμοι στο σύγχρονο μπάσκετ: «Όλα αυτά δεν έχουν σημασία σήμερα. Έχει αλλάξει το παιχνίδι δραματικά, σημασία έχει πόσο τρέχεις και πόσο σουτάρεις»

Για το μυστικό του σημερινού παιχνιδιού: «Αρχικά είναι η καρδιά και το πάθος, κι έπειτα η κερκίδα. Αυτή ήταν πάντα ο έκτος παίκτης μας και είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τη νίκη»

Για το αν τέτοια ματς είναι ματς προσωπικοτήτων ή κρίνονται από συνολική προσπάθεια: «Όλα παίζουν ρόλο, όμως το μπάσκετ είναι ομαδικό παιχνίδι, το βασικό στοιχείο είναι πόσο έξυπνα μπορούν να συνεργαστούν οι παίκτες»

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Σήμερα το πρωι επισκέφτηκα τον τάφο του Παύλου ΓΙαννακόπουλου, δεν είχα έρθει στην κηδεία κι ένιωσα άσχημα που δεν ήμουν εδώ σε μία τόσο σημαντική στιγμή. Αισθάνομαι μέρος της οικογένειας, είχα πολύ καλή σχέση με όλη την οικογένεια.

Για το αν θα ήθελε να βρίσκεται στο παρκέ με φανέλα: «Θα έπρεπε να είμαι 30 χρόνια μικρότερος για να γίνει αυτό, το μόνο που μπορώ να κάνω να κάτσω στη θέση μου και να χειροκροτήσω.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024