Ολυμπιακός: Ο Βεζένκοφ έδωσε το σύνθημα πριν το τζάμπολ (vid)
Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι «αιωνίων», ωστόσο ήταν αυτός που ντόπαρε τους συμπαίκτες του πριν βγουν στο παρκέ για το ζέσταμα.
Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι τραυματίας και δεν αγωνίζεται στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τη 16η αγωνιστική της Euroleague, ωστόσο βρίσκεται κανονικά στο ΟΑΚΑ και φρόντισε να ντοπάρει τους συμπαίκτες του πριν βγουν στο παρκέ.
Στο καθιερωμένο τελετουργικό των Πειραιωτών πριν από κάθε παιχνίδι, ο Βούλγαρος φόργουορντ ήταν αυτός έδωσε το σύνθημα στην ομάδα.
Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός:
Let’s do this!!! 💪🏽💪🏽💪🏽#OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/MoD1mNxf0Z
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) December 30, 2022
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Ο Κωστούλας έχει σηκώσει στο… πόδι τα social media: «Η Ελλάδα αξίζει να πάρει πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα»
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442