Οι ONIRAMA, σε ακόμα μια δυναμική τους εμφάνιση παρουσίασαν ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα με έμπνευση από τη δεκαετία των 90’s, «ανακατεύοντας» τα τραγούδια τους με μελωδίες και ήχους από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής.

Η Κλεψύδρα συνάντησε τους Faithless, το Να την Προσέχεις έγινε ένα με το Gangsta’s Paradise και αξέχαστα τραγούδια της ελληνικής αλλά και διεθνούς μουσικής σκηνής παρέσυραν όλους σε ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις, νοσταλγία και πολύ χορό.

Μια δυναμική συναυλία με γνωστά αγαπημένα τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες

Μαζί τους, δύο από τους πιο αντιπροσωπευτικούς εκπροσώπους των 90’s, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και η Μαντώ, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό με τις διαχρονικές επιτυχίες τους και τις υπέροχες φωνές τους.

Την σκηνοθετική και σκηνογραφική επιμέλεια της βραδιάς ανέλαβε η Σοφία Σπυράτου, δημιουργώντας ένα υπέροχο σκηνικό, ενώ ο Ρένος Ρώτας σε ρόλο οικοδεσπότη, γεμάτος θετική ενέργεια και διάθεση, έδωσε το δικό του μοναδικό στίγμα.

Το κλείσιμο της βραδιάς, βρήκε ολόκληρο το Παλλάς όρθιο να χορεύει στους ρυθμούς των ONIRAMA και όλους μαζί να τραγουδούν «Κανένας δε μας σταματά», υποσχόμενοι μυστικά ένα… encore!