Χαμόγελο του Παιδιού: Οι καταγγελίες για τον Κώστα Γιαννόπουλο – «Ψώνια και οικιακές βοηθοί μέσω του οργανισμού»
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γιαννόπουλος ζει σε μία μεζονέτα σε πολυκατοικία, όπου - σύμφωνα με καταγγελίες - οι οικιακές βοηθοί πληρώνονται από το «Χαμόγελο του παιδιού», όπως επίσης οι οδηγοί του, αλλά και τα προσωπικά ψώνια του.
Το πλήθος των καταγγελιών σε βάρος του προέδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλου, παρουσίασε η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA, μετά και τις αποκαλύψεις της υφυπουργού Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, έχουν προκύψει πολλά ερωτήματα σχετικά με το σπίτι όπου μένει ο Κώστας Γιαννόπουλος.
Πρόκειται για μία μεζονέτα σε πολυκατοικία, όπου – σύμφωνα με καταγγελίες – οι οικιακές βοηθοί πληρώνονται από το «Χαμόγελο του παιδιού», όπως επίσης οι οδηγοί του, αλλά και τα προσωπικά ψώνια του.
«Το σπίτι που μένω είναι διαμέρισμα, δεν είναι βίλα και το έχει παραχωρήσει το Χαμόγελο του Παιδιού, το μόνο μου εισόδημα είναι η σύνταξή μου», δήλωσε ο ίδιος, απαντώντας στη Δόμνα Μιχαηλίδου.
Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, πάντως, υπάρχουν μαζικές απολύσεις ή αποχωρήσεις εργαζομένων του «Χαμόγελου του Παιδιού», που αγγίζουν το 20-25% και οφείλονται σε αναφερόμενες κακές συνθήκες εργασίες. Οι καταγγελίες αυτές, επίσης αναμένεται να ερευνηθούν.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα