Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη στους τέσσερις συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή
Όλα συνέβησαν στις 8:30 το βράδυ της Πέμπτης, όταν οι δύο συμμορίες, χρησιμοποιώντας ρόπαλα και μαχαίρια, στην περιοχή Καράγιωργα στο Χαλάνδρι στη Δουκίσσης Πλακεντίας, συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο μαθητές με μαχαίρι.
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε σε βάρος των συλληφθέντων για την αιματηρή συμπλοκή στο Χαλάνδρι, κοντά στο μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας.
Συγκεκριμένα, σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, τετελεσμένης και σε απόπειρα, καθώς και για παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.
Για τους δύο ανηλίκους συλληφθέντες ορίστηκε ρητή δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι. Έως ότου γίνει η δίκη τους, θα βρίσκονται υπό την επίβλεψη επιμελητή ανηλίκων.
Οι δύο ενήλικες συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο.
Άγνωστα τα αίτια της συμπλοκής
Οι Αρχές εξετάζουν τις συνθήκες του «ραντεβού» των δύο ομάδων, που είχαν στην κατοχή τους ρόπαλα και μαχαίρια.
Είναι χαρακτηριστικό πως η υπόθεση «έφυγε» από το ΑΤ Χαλανδρίου και πέρασε στο τμήμα αθλητικής βίας της Ασφάλειας Αττικής, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο πίσω από τη συμπλοκή να υπάρχουν οπαδικά κίνητρα.
Βέβαια, τις τελευταίες ώρες υπάρχει και το σενάριο η συμπλοκή να έγινε για μια κοπέλα, ωστόσο, μέχρι στιγμής τίποτα δεν επιβεβαιώνεται.
Όλα συνέβησαν στις 8:30 το βράδυ της Πέμπτης, όταν οι δύο συμμορίες, χρησιμοποιώντας ρόπαλα και μαχαίρια, στην περιοχή Καράγιωργα στο Χαλάνδρι στη Δουκίσσης Πλακεντίας, συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο μαθητές με μαχαίρι.
- Καιρός: Υποχωρεί η θερμοκρασία την Τετάρτη – Πού θα βρέξει
- Από το «κόσκινο» του ΜΙΔΑ επιδόματα και ενισχύσεις – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Νιώθω πιο σέξι από ποτέ: Η Μπρουκ Σιλντς στα 60 της χρόνια
- Το δέκα το καλό: Τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν ελκυστικούς (χωρίς να το καταλάβετε)
- Ε.Ε.: Νόμιμη η επιβολή τελών στις πλατφόρμες για τη χρήση ειδησεογραφικού περιεχομένου
- Οι τέσσερις αιτίες που επαναφέρουν στο προσκήνιο τις εθνικοποιήσεις
- Αλάσκα: Οι μεγάλες πετρελαϊκές σπεύδουν να δεσμεύσουν «οικόπεδα» μετά το «drill, baby, drill» του Τραμπ
- Μάθιου ΜακΚόναχι: Πρώτο τρέιλερ για την κινηματογραφική, πατριωτική, επιστροφή του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-16834998-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442