Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου στις αστυνομικές αρχές στο Λασίθι για αιματηρή συμπλοκή στον Μακρύ Γιαλό.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, δύο αλλοδαποί άνδρες, πιθανότατα πακιστανικής καταγωγής, συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα τον αλληλοτραυματισμό τους.
Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας
Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, με τον πρώτο να φέρει τραύματα στο τριχωτό της κεφαλής, από αμβλύ αντικείμενο, ενώ τον δεύτερο να έχει τραυματιστεί στη βάση της μύτης, πιθανώς από μαχαίρι.
Ο πρώτος εκ των δύο ανδρών αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο καθώς βρίσκεται σε κατάσταση οξείας μέθης, ενώ το δεύτερο άτομο εξετάζεται για τυχόν άλλα τραύματα στο σώμα του.
Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η αφορμή του καβγά ανάμεσα στους δύο άνδρες.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα