Οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο, περισυνέλλεξαν το άψυχο σώμα του άτυχου ζώου και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.
Για το συμβάν έκανε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα η εθελοντική ομάδα της Ιεράπετρας «Animals voice».
Μέσα από αυτήν, ζητά από όσους γνωρίζουν κάτι να απευθυνθούν στις Αρχές, βοηθώντας στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, τονίζοντας ότι «η σιωπή είναι συνενοχή».
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).