Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαλάνδρι: Ραντεβού για ξύλο είχαν δώσει οι δύο παρέες ανηλίκων - Ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια και ρόπαλα

Χαλάνδρι: Ραντεβού για ξύλο είχαν δώσει οι δύο παρέες ανηλίκων – Ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια και ρόπαλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για την αντιπαράθεση μεταξύ των νεαρών και το αιματηρό ραντεβού ήταν μια κοπέλα που είχαν γνωρίσει το καλοκαίρι στην περιοχή της Λούτσας.

Ραντεβού για ξύλο είχαν κλείσει οι νεαροί που συγκρούστηκαν στο Χαλάνδρι χθες το βράδυ προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους με μαχαίρια, πέτρες, λοστούς και ρόπαλα.

Αυτό προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας η οποία προχώρησε στη σύλληψη 11 νεαρών, εκ των οποίων οι 9 ανήλικοι ενώ αναζητούνται τουλάχιστον 6 ακόμα άτομα που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για την αντιπαράθεση μεταξύ των νεαρών ήταν μια κοπέλα που είχαν γνωρίσει το καλοκαίρι στην περιοχή της Λούτσας.

Από τότε ξεκίνησε μια κόντρα ανάμεσα στις δύο παρέες από διαφορετικές περιοχές, που αναπτύχθηκε και οξύνθηκε μέσα από τα social media.

Αιματηρή συμπλοκή

Χθες δόθηκε το ραντεβού έξω από τον σταθμό του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι με τις δύο ομάδες να είναι ετοιμοπόλεμες και οπλισμένες.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο ομάδες νεαρών – ανήλικων ατόμων, συναντήθηκαν κατόπιν τηλεφωνικού και διαδικτυακού ραντεβού, με σκοπό την επίλυση προσωπικών τους διαφορών.

Ακολούθησε συμπλοκή με χρήση σωματικής βίας, μαχαιριών, πετρών λοστών και ροπάλων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ανηλίκων, οι οποίοι μεταφερθήκαν με σταθμό ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Αστυνομικοί, της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) που μετέβησαν στο σημείο της συμπλοκής, ακινητοποίησαν και οδήγησαν τους επτά εξ αυτών στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου και μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών που χειριστήκαν προανακριτικά την υπόθεση εντοπίσθηκε ακόμα ένα άτομο.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ποινική δίωξη

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Ανηλίκων που άσκησε ποινική δίωξη για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε αφορά τα αδικήματα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα και παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Οι ανήλικοι κατηγορούμενοι για την συμπλοκή αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να οριστεί η δίκη τους και με εντολή της Εισαγγελέως μέχρι να δικαστούν θα βρίσκονται υπό επίβλεψη  επιμελητή ανηλίκων .

Στην ομάδα των 11 συλληφθέντων, που οδηγήθηκε στα δικαστήρια είναι και δύο ενήλικες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν σε δίκη στο Αυτόφωρο, αντιμέτωποι με τις ίδιες κατηγορίες που αποδόθηκαν και στους ανήλικους.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024