Ο Τσιτσιπάς νίκησε και η Ελλάδα προηγείται με 2-0
Η Σάκκαρη τα ξημερώματα αναμένεται να «κλειδώσει» τη νίκη της Ελλάδας έναντι της Βουλγαρίας
Αγκαλιά με τη νίκη απέναντι στη Βουλγαρία είναι η Εθνική ομάδα τένις που αγωνίζεται στο United Cup. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε έναν αγώνα θρίλερ επικράτησε 2-1 με ανατροπή του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ 4-6, 6-2, 7-6(4) και έκανε το 2-0 για την Ελλάδα στη διοργάνωση.
Νωρίτερα η Παπαμιχαήλ είχε δώσει προβάδισμα στην Ελλάδα πάλι με ανατροπή (2-1) και πλέον χρειαζόμαστε ακόμα μια νίκη για να φτάσει η χώρα μας στην πρώτη της νίκη στον 1ο όμιλο.
Αύριο στις 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Τόμοβα και με νίκη θα κάνει το 3-0 για την Ελλάδα, που θα είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση, ειδικά αν καταφέρει να φτάσει σε άλλη μία νίκη και κερδίσει με άνεση την Βουλγαρία.
- Δείπνο στην Αθήνα για Σπανούλη και Μάικ Τζέιμς (pic)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι τελικοί της Stoiximan GBL
- Μουντιάλ 2026: Η FIFA απαγόρευσε τις… βουβουζέλες
- Χωρίς Νεϊμάρ η Βραζιλία στο φιλικό κόντρα στην Αίγυπτο
- Η καρατόμηση του Σιδηρόπουλου και οι συμπτώσεις που βγάζουν μάτια
- Diamond League Ρώμης: Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου (vid)
- Παίκτης της Βιλερμπάν ο Σιλβέν Φρανσίσκο
- Μανδάς: «Νομίζω ότι ήμασταν σε αρκετά καλό επίπεδο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442