Λίγο πριν αποχαιρετήσει το 2022 και υποδεχτεί το νέο έτος η Βίκυ Καγιά έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν με αδημοσίευτα στιγμιότυπα των τελευταίων 20 χρόνων.

Η ίδια λατρεύει τα ταξίδια με αποτέλεσμα στις φωτογραφίες που ανήρτησε στα stories του Instagram να φιγουράρουν σε πρώτο πλάνο οι Μαλδίβες, η Τουλούμ, η Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, το Παρίσι και η Ταϊλάνδη.

Η 44χρονη παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα που αποκαλύπτουν μεταξύ άλλων την εξέλιξη στην εμφάνισή της από τα 24 χρόνια της μέχρι σήμερα.

Η συγκεκριμένη 20ετια, όπως αναφέρει το okmag.gr, σηματοδότησε για τη Βίκυ Καγιά μια λαμπερή καριέρα αλλά και τη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας. Το 2014 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Ηλία Κρασσά στο Παρίσι, ενώ το 2015 έφερε στον κόσμο την κόρη της Μπιάνκα και το 2018 τον γιο της Κάρολο.

«Έκανα την Μπιάνκα στα 36, τον Κάρολο στα 39 και όταν γνώρισα τον Ηλία ήμουν 35. Δεν ήμουν μικρή. Είχα ήδη περάσει από ένα διαζύγιο και διάφορες άλλες δυσκολίες με την οικογένειά μου – τους βοηθούσα. Σίγουρα όμως η μητρότητα αλλάζει όλα τα δεδομένα. Τα άγχη που είχες πριν δεν έχουν την ίδια σημασία, προτεραιότητα είναι τα παιδιά», δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!.

Δείτε τις φωτογραφίες της Βίκυς Κάγια