
Σπίτι με το MEGA: Στην κορυφή της τηλεθέασης την παραμονή των Χριστουγέννων
Η εκπομπή σημείωσε 21,4% στο σύνολο του κοινού και 18,6% στο δυναμικό κοινό 18-54
Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να κάνει Χριστούγεννα στο «Σπίτι με το MEGA».
Το βράδυ του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε την Πάολα και τον Γιάννη Πλούταρχο, με τη μουσική εκπομπή του MEGA να τερματίζει πρώτη στην κούρσα της τηλεθέασης σημειώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά και να επικρατεί του ανταγωνισμού σχεδόν σε όλα τα κοινά.
Εκτόξευση τηλεθέασης για το MEGA την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου
Με 22,5% στο σύνολο του κοινού, το «Σπίτι με το MEGA» ήταν η Νούμερο 1 επιλογή των τηλεθεατών. Την εκπομπή παρακολούθησαν 632.000 τηλεθεατές με την κάλυψη να ξεπερνά τους 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Ταυτόχρονα, το «Σπίτι με το MEGA» κατέκτησε την κορυφή και στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό 19,2%. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό, μάλιστα, η τηλεθέαση έφτασε το εντυπωσιακό 28,1%.
Στη ζώνη μετάδοσής του, το «Σπίτι με το MEGA» άφησε πίσω τον ανταγωνισμό με μεγάλη διαφορά. Στο σύνολο του κοινού προπορεύτηκε κατά 4,8 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες (ALPHA 16,6%, ΣΚΑΪ 8,3%, OPEN 6,5%, STAR 6,3%, ANT1 4,8%, ΕΡΤ1 3,6%). Στο δυναμικό κοινό 18-54 προηγήθηκε κατά 3,8 μονάδες (ALPHA 14,6%, ΣΚΑΪ 10,3%, STAR 7,7%, ANT1 4,6%, OPEN 4,4%, ΕΡΤ1 2,5% ).
Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 21:00, κάνουμε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο «Σπίτι με το MEGA» με τον Πάνο Κιάμο.
#SpiOMeToMega
- Αρτεμις 2: Οι αστροναύτες βγαίνουν από την τροχιά της Γης και κατευθύνονται στη Σελήνη
- Ιράν: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 95 τραυματίες από τον βομβαρδισμό της γέφυρας στην Τεχεράνη
- Λίβανος: «Μεγάλη ανησυχία» από τον κίνδυνο να είναι παρατεταμένος ο μαζικός εκτοπισμός πληθυσμών
- Βόρεια Μακεδονία: «Η μακεδονική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο υποχωρήσεων», δηλώνει ο Μίτσκοσκι
- Μεξικό: 4 νεκροί στη συντριβή μικρού αεροσκάφους μετά την απογείωση
- Ουγγαρία: Επίσκεψη Βανς για στήριξη του Ορμπαν πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές