Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νικηφόρος: Η μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και η απάντηση στις φήμες σχέσης με τη Δήμητρα Κατσαφάδου

Νικηφόρος: Η μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και η απάντηση στις φήμες σχέσης με τη Δήμητρα Κατσαφάδου

Ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζει για τις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με τη Δήμητρα Κατσαφάδου

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Νικηφόρος. Ο τραγουδιστής  «άνοιξε» την καρδιά του και απάντησε γιατί έκλεισε το τηλέφωνο στην Κατερίνα Καινούργιου προ ημερών, ενώ εξήγησε και τον λόγο που είχε αρνηθεί να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Δε παίρνετε ποτέ τους τραγουδιστές τόσο νωρίς το πρωί, κοιμούνται», είπε αρχικά με χιούμορ και ανέφερε ότι είχε αρνηθεί να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες σε πρόσφατο κάλεσμα που είχε κάνει στους δημοσιογράφους επειδή δεν θέλει να «βγάζει στη φόρα» τα προσωπικά του.

Είναι σε σχέση η Δήμητρα Κατσαφάδου με τον Νικηφόρο; Όλη η αλήθεια

«Η πρόσκληση ήταν αποκλειστικά για δημοσιογράφους για να κάνουμε ένα δείπνο προκειμένου να γνωριστούμε καλύτερα και να μιλήσουμε μεταξύ μας. Να μιλήσουμε κατ΄ ιδίαν. Όταν μου είπαν ότι υπάρχουν κάμερες, είπα “παιδιά ξέρετε ότι δε μιλάω για τα προσωπικά μου” και μάλιστα ο λόγος που το κάναμε prive, χωρίς κάμερες ήταν αυτός. Φτάνω και βλέπω της κάμερες, αλλά επειδή είχε βγει ένα θέμα στον αέρα εκείνη την περίοδο για την προσωπική μου ζωή και το κάλεσμα ήταν για δημοσιογράφους θεώρησα ότι ήρθαν μόνοι τους», είπε.

Τέλος, ο Νικηφόρος σχολίασε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Δήμητρα Κατσαφάδου, με την οποία είναι φίλοι εδώ και χρόνια.

«Στην αρχή το πήρα σαν πλάκα. Με τη Δήμητρα έχουμε βγει έξω, έχουμε πάει έξω μαζί, έχουμε κοινές φωτογραφίες, ερχόταν να με δει στο μαγαζί… Μου φάνηκε περίεργο αυτό που έγινε τώρα. Ήμουν έξι χρόνια σε σχέση, μάθατε ποτέ τίποτα; Και μάλιστα δεν κρυβόμουν και ποτέ, απλά δεν πήγαινα χέρι χέρι σε μια πρεμιέρα. Θα πήγαινα στο σινεμά μου, θα πήγαινα για φαγητό, όπως όλα τα ζευγάρια. Αν δε το προκαλέσεις δε γίνεται να υπάρχει δυσανάλογο αποτέλεσμα», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024