Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: Η δυσάρεστη ανακοίνωση στον αέρα - «Αγαπημένοι μου τηλεθεατές...»

Κατερίνα Καινούργιου: Η δυσάρεστη ανακοίνωση στον αέρα – «Αγαπημένοι μου τηλεθεατές…»

Τι συμβαίνει;

Πιο ανανεωμένη από ποτέ εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης στο πλατό του Super Κατερίνα, παρά το γεγονός πως επιφύλασσε μια δυσάρεστη ανακοίνωση για τους τηλεθεατές της εκπομπής.

Τον Μέσι είδε στον ύπνο της η Καινούργιου – «Με ήθελε πολύ και μιλούσε τέλεια ελληνικά»

Η ανακοίνωση της Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής

«Αγαπημένοι μου τηλεθεατές, μας ρωτάτε για τον Ανδρέα. Ο Ανδρέας είναι καλά, συγνώμη που δεν το ανέφερα από την αρχή αλλά ξεχάστηκα με τις γιορτές. Πάντα το λέω για τον Ανδρέα μας. Απλά είχε μια μικρή αδιαθεσία, να καθίσει να ξεκουραστεί και λίγο» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Να πούμε ότι τώρα που βγήκαμε για τις γιορτές, πόσο ωραία σχόλια ακούσαμε για τον Ανδρέα, πόσο πολύ τον αγαπάει ο κόσμος. Ανδρέα μου σε αγαπάμε!».

Έπειτα βέβαια, πέρασε σε πιο ευχάριστες δηλώσεις αφού αποκάλυψε πως πέρασε τις γιορτές με τον πρώην της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια σχολίασε νίκη του Φίλιππου Τσαγκρίδη στον διαγωνισμό του J2US το περασμένο Σάββατο αποκαλύπτοντας μάλιστα πως το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων, την ώρα που έγινε η κλήρωση, ήταν μαζί με τον εφοπλιστή.

«Ο ίδιος είναι παιδιά, αυτό είναι το Instagram του. Τώρα θα πάρει κι άλλους followers» απάντησε γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου στους συνεργάτες της που τη ρώτησαν αν αυτό είναι όντως το προφίλ του πρώην συντρόφου της.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη με τη συγκεκριμένη κλήρωση αναφέροντας μάλιστα πως εκείνο το βράδυ βρισκόταν σε ένα κάλεσμα μαζί με τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Αρχικά να σας πω ότι αυτά βγαίνουν από application. Ο Φίλιππος γνωρίζεται με τον Νίκο. Έχουν κάνει παρέα και μιλάνε συνέχεια. Ανεβάζει ο Νίκος τη φωτογραφία με το μωρό για τον διαγωνισμό και ο Φίλιππος, επειδή έτυχε και ήμασταν μαζί εκείνη την ώρα – έτυχε, ήμασταν παρέα έξω – βλέπει τη φωτογραφία και λέει, ¨τι ωραία φωτογραφία ανέβασε” και έκανε like χωρίς να καταλάβει ότι είναι διαγωνισμός. Μετά άρχισε να γίνεται χαμός από follow. Και την επόμενη μέρα είδα αυτό… Την επόμενη μέρα ήμουν με τον Νίκο και παίρνει ο Φίλιππος και του λέει, “που είναι η πρέσα μαλλιών μου; Την θέλει η αδερφή μου”» είπε η παρουσιάστρια,

Όταν οι συνεργάτες της, την ρώτησαν γιατί δεν έδωσε σε εκείνη το δώρο η Κατερίνα Καινούργιου με χιούμορ απάντησε, «Εγώ έχω δέκα πρέσες παιδιά». «Είπα ότι την προηγούμενη μέρα ήμασταν μαζί σε ένα κάλεσμα. Δεν υπήρχε καμία αμηχανία» συμπλήρωσε απαντώντας στα σχόλια των συνεργατών της για τη συνάντησή της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024