Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεξ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Το μεγαλύτερο λάθος του νέου έτους!

Σεξ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Το μεγαλύτερο λάθος του νέου έτους!

Τέσσερις λόγοι για τους οποίους πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε το σεξ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς είναι ένα από εκείνα τα βράδια του έτους, που όλοι (ή σχεδόν όλοι) το περιμένουμε με ανυπομονησία. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Η εορταστική διάθεση είναι… στον θεό, το φαγητό υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ και η έλευση του νέου έτους φέρνει σε όλους μας ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Το αν αυτό το καλύτερο αύριο έρχεται ποτέ, θα το συζητήσουμε σε νέο άρθρο, στο μέλλον.

Merry SeXmas: Τρία απλά βήματα για φέρετε… την Ανάσταση τέσσερις μήνες νωρίτερα

Επιστρέφουμε στο βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Οικογενειακές στιγμές και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, κυριαρχούν το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου.

Φαγητό, έξοδος και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες (και τις δεύτερες μην σας πω) πρωινές ώρες συνθέτουν το πρόγραμμα της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Πώς θα μπορούσε αυτή τη βραδιά να γίνει ακόμα καλύτερη; Μα φυσικά με σεξ, σωστά; ΟΧΙ!

Πολλοί κάνουν το λάθος να νομίζουν πως κλείσουν τη βραδιά κάνοντας σεξ, το νέο έτος θα τους… μπει (με την ευρύτερη έννοια του όρου) με τον καλύτερο τρόπο.

Αμ δε… Όπως πάντα, εμείς είμαστε εδώ για εσάς, προκειμένου να σας απαριθμήσουμε τους λόγους για τους οποίους ΔΕΝ πρέπει να κάνετε σεξ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Κάνει κρύο

Ναι, κάνει κρύο. Τόσο κρύο, που αν είχες τη δυνατότητα να κάνεις σεξ φορώντας τα ρούχα, το μπουφάν και 2-3 κουβερτούλες, θα έκανες χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το ενδεχόμενο να μείνεις γυμνός με τέτοιες θερμοκρασίες φαντάζει… απάνθρωπο. Και είναι εδώ που τα λέμε!

Το σπίτι είναι γεμάτο κόσμο

Είπαμε πως η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι ένα βράδυ που το περνάς μαζί με την οικογένεια σου και όλους τους συγγενείς μέχρι τις 00:01 πολύ. Μετά αρχίζει… περιπλάνηση στα ξενυχτάδικα της πόλης.

Ποιος, όμως, σου είπε όμως πώς όταν επιστρέψεις σπίτι δεν θα βρεις συγγενείς να κοιμούνται σε κάθε ελεύθερο καναπέ ή κρεβάτι του σπιτιού ή πως δεν θα τους βρεις ξύπνιους στην ίδια θέση που τους άφησες, ενώ κατεβάζουν το τέταρτο μπουκάλι μπειλις;

Κι εσύ θέλεις να φέρεις το πρόσωπο σπίτι για Πρωτοχρονιάτικο σεξ… Μπα.

Σε περίπτωση που μένεις μόνος σου, συγχαρητήρια, έχουμε καλά και κακά νέα για εσένα. Τα καλά: Μόλις ξεπέρασες ένα από τα εμπόδια. Τα κακά: Έχεις τα άλλα τρία.

Έχεις φάει του σκασμού

Όλοι. Κι όταν λέω όλοι εννοούμε ΟΛΟΙ τρώμε πολύ την περίοδο των γιορτών. Πόσο μάλλον το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Αν μπορείς να κάνεις σεξ μετά από τόσο φαγητό, μπράβο. Αν και έχουμε γράψει πριν από λίγες μέρες για αυτό, ρίξε μια ματιά.

Είσαι μεθυσμένος/η

Ε ναι. Έχεις πιεί λίγο παραπάνω. Το σηκώνει το βράδυ.

Όμως, μετά είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να το απολαύσεις, μιας κι εκεί θα μιλάει το αλκοόλ.

Κακό σεξ την πρώτη μέρα του νέου έτους; Α πα πα πα πα

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024