Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Bιλντόζα, ο Γιάννης και ο… Μέσι!

O Bιλντόζα, ο Γιάννης και ο… Μέσι!

Ο γκαρντ των Ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου δεν είναι ένας παίκτης …τρελομπασκετάκιας, αλλά πρόκειται για αθλητή με ερεθίσματα που μάλιστα παρακολουθεί και ζει έντονα το ποδόσφαιρο

Ηταν η εβδομάδα με χρώμα Αργεντινής. Εντονο το αποτύπωμα σε κάθε κομμάτι του αθλητισμού. Δεν ήταν μόνον η επικράτηση της Αλμπισελέστε στον τελικό του Μουντιάλ αλλά ακόμη και στη διοργάνωση της Ευρωλίγκας και στον αγώνα του ΣΕΦ, ένας Αργεντινός έβαλε τη σφραγίδα του! Λες και πήρε έμπνευσε από τον Μέσι, ο Λούκα Βιλντόζα είχε υπέροχη παρουσία απέναντι στον Ολυμπιακό και με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα στο Νέο Φάληρο.

Το πολύ ενδιαφέρον σχετίζεται με το εξής γεγονός: ο γκαρντ των Ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου δεν είναι ένας παίκτης …τρελομπασκετάκιας, αλλά πρόκειται για αθλητή με ερεθίσματα που μάλιστα παρακολουθεί και ζει έντονα το ποδόσφαιρο. Τις προηγούμενες εβδομάδες και στους αγώνες των ομίλων του Μουντιάλ,  πήρε θέση μπροστά στην τηλεόραση του ξενοδοχείου που είχε καταλύσει η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα και ανέλυε το ματς της Αργεντινής κόντρα στο Μεξικό, ενώ μετά το παιχνίδι με τη Μπολόνια είδε και το αγώνα της Σερβίας με την Ελβετία.

«Η  Αργεντινή βρήκε τον ρυθμό  που της έλειπε στο πρώτο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Μέσι οδηγεί τα πάντα και όλοι τον ακολουθούν. Νομίζω ότι μπορούμε να νικήσουμε. Η ομάδα το αξίζει, ειδικά ο Μέσι», προέβλεψε πριν από αρκετές ημέρες ο Βιλντόζα. Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα κυμάτιζαν (και) σημαίες της Αργεντινής με το κοινό να δίνει τον τόνο με συνθήματα και τον παίκτη να φουσκώνει από υπερηφάνεια. «Αυτό είναι καταπληκτικό. Είναι φανατικοί όπως εμείς. Σπουδαίο να νιώθεις αυτή την αγάπη», κατέληξε.

Βέβαια, όταν ο αθλητισμός γεννά ιστορίες με πρωταγωνιστές, καλό είναι να βλέπεις την πλήρη εικόνα. Ο δε Αργεντινός με τους 22 πόντους απέναντι στον Ολυμπιακό δεν (πρέπει να) είναι άγνωστος στους Ελληνες φιλάθλους και δη όσους παρακολουθούν τα δρώμενα στο ΝΒΑ. Για λίγο χρονικό διάστημα διετέλεσε και συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Εχοντας αναρρώσει από τραυματισμό την περασμένη άνοιξη ο Βιλντόσα, υπέργαψε με τους Μπακς, έπαιξε στα play offs σε κάποια παιχνίδια και το φθινόπωρο επέστρεψε στην Ευρώπη με κατάληξη το Βελιγράδι. Ενας απόγονος της αργεντίνικης σχολής του μπάσκετ που δεν είναι χαμηλού επιπέδου, αλλά έχει βγάλει όνοματα όπως ο Νοτσιόνι, ο Σκόλα, ο Τζινόμπιλι,ο Ντελφίνο, ο Μοντέκια. Ισως δεν είναι εφάμιλλος των προηγουμένων ο Βιλντόζα, αλλά στην καλή του βραδιά έχει τον τρόπο του…

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024