Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λιμάνια: Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων από τα Ρυμουλκά και Ναυαγοσωστικά

Λιμάνια: Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων από τα Ρυμουλκά και Ναυαγοσωστικά

Όπως επισημαίνεται από την Ομοσπονδία των εργαζομένων η απόφαση για αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων ελήφθη μετά τη συμφωνία για την νέα συλλογική σύμβαση εργασίας.

Την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχε εξαγγείλει για αύριο Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου, στα λιμάνια όλης της χώρας αποφάσισε η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν εξαγγελθεί 2 συνεχόμενες επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες από 00:01 της Τρίτης 27/12/22 οι οποίες τελικά δεν θα πραγματοποιηθούν.

Η ανακοίνωση

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «με βάση τις εξελίξεις, τις αμοιβαίες υποχωρήσεις, την βοήθεια από όλους τους εμπλεκόμενους και την υπογραφή συμφωνίας των όρων για την νέα συλλογική σύμβαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών, αποφάσισε την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων οι οποίες έγιναν για την υπογραφή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας».

Συλλογική σύμβαση εργασίας

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΠΡΝ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους που αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα των καταστάσεων και έχοντας την αμέριστη στήριξη τους, συμμετέχοντας και αποφασίζοντας μαζικά στις γενικές συνελεύσεις αλλά και στις απεργίες που η συμμετοχή τους είναι στο απόλυτο 100%, καταφέραμε να προχωρήσουμε στην συμφωνία για την νέα συλλογική σύμβαση».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024