
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Πώς ήταν πριν από 30 χρόνια – Άλλος άνθρωπος
Χριστουγεννιάτικο throwback από τον δημιουργό του Maestro
Δύο εξαιρετικές φωτογραφίες μοιράστηκε μαζί μας, χθες ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Ο δημιουργός της σειράς Maestro, θέλησε να κάνει ένα throwback στον χρόνο και πόσταρε μια φωτογραφία από το μακρινό 1992 όπου τον είδαμε να ποζάρει με τα αδέρφια του, 30 χρόνια πριν!
Aπίστευτη αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για το φινάλε του Maestro
Και δεν έμεινε εκεί καθώς πόσταρε και μια τωρινή φωτογραφία τους και όπως ήταν φυσικό οι διαφορές στην εξωτερική τους εμφάνιση ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς!
Ο ηθοποιός και σεναριογράφος πόζαρε στον φωτογραφικό φακό παρέα με τα αδέρφια του, Φίλιππο, Στέφανο και Νάρα και η σχετική φωτογραφία ανέβηκε στα social media.
Δείτε την ανάρτησή του
«As time goes by… #christmas22 #christmas92 #brotherssister #plus #newentries #nieces», έγραψε ο δημιουργός στη λεζάντα της ανάρτησής του.
Ο Φίλιππος και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι αδέρφια από τον πρώτο γάμο του πατέρα του Μανώλη με τη Βίλλυ Μαλάμη. Λίγα χρόνια αργότερα ο Μανώλης Παπακαλιάτης απέκτησε ακόμα δύο παιδιά τον Στέφανο και τη Νάρα από τον δεύτερό του γάμο με τη Σουζάνα.
Όπως περιμέναμε, έτσι κι έγινε! Οι διαδικτυακοί φίλοι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξετρελάθηκαν και έσπευσαν αμέσως να του κάνουν likes και σχόλια!
- Λέσβος: Στη ΜΕΘ με μικροβιακή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 30χρονη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης
- Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 300 drones και πυραύλους προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Οργή και προβληματισμός στη ΝΔ για τον Μακάριο Λαζαρίδη – Αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις Μητσοτάκη
- Το καλύτερο για τον σκύλο μας είναι να είμαστε συνεχώς «αγκαζέ» – Σωστά;
- Η Ευρώπη υψώνει «τείχος» στον χάλυβα
- Εκλογές στο Περού: Καταγγελίες για νοθεία ανεβάζουν την ένταση





