Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέλε: Κρίσιμες ώρες για τον θρύλο του ποδοσφαίρου - Νέο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο

Πέλε: Κρίσιμες ώρες για τον θρύλο του ποδοσφαίρου – Νέο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφορεί στα social media ένα βίντεο μέσα από το δωμάτιο του Πελέ

Τα μέλη της οικογένειας του μεγάλου βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Πελέ συγκεντρώνονται στο νοσοκομείο Albert Einstein στο Σάο Πάολο, όπου ο 82χρονος θρύλος νοσηλεύεται από τα τέλη του προηγούμενου μήνα.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφορεί στα social media ένα βίντεο μέσα από το δωμάτιο του Πελέ με τις δύο εγγονές του που τον βοηθούν να μιλήσει με βιντεοκλήση με κάποιο δικό του άνθρωπο, με τους Βραζιλιάνους να υποστηρίζουν πως πρόκειται για… αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Στο πλευρό το Πελέ βρίσκεται εδώ και μέρες η κόρη του Κέλι, ενώ το Σάββατο στο νοσοκομείο έφθασε και Έντσον Τσόλμπι Νασιμέντο, ένας από τους γιους του Πελέ και γνωστός ως Εντίνιο

«Είναι (ο Έντσον) εδώ», ανέφερε η Κέλι Νασιμέντο, σε ανάρτηση στο Instagram με μια φωτογραφία που τη δείχνει να κάθεται δίπλα στον Εντίνιο και δύο από τα παιδιά του στο νοσοκομείο. «Δεν φεύγω, κανείς δεν θα με πάρει από εδώ».

Ηδη οι κάτοικοι στη γειτονιά του Βίλα Μπελμίρο κοιτούν με αγωνία αλλά και λύπη τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο γήπεδο της αγαπημένης τους Σάντος, το Ουρμπάνο Καλντέιρα.

Τις δύο τελευταίες ημέρες στήθηκαν δύο σκηνές στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου, ενώ εργάτες μεταφέρουν προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν μέσω των social media φαίνεται ένα «χρυσό φέρετρο» στο εσωτερικό του γηπέδου, ενώ τοποθετούνται μαρμάρινες εικόνες με τη μορφή του Πελέ.

Την περασμένη Τετάρτη, το Νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν, όπου νοσηλεύεται ο ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει τρία παγκόσμια κύπελλα, ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος του παχέος εντέρου του Πελέ «προχωρά» και ότι χρειάζεται «μεγαλύτερη φροντίδα για την θεραπεία της νεφρικής ανεπάρκειας και της καρδιακής λειτουργίας».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024