Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιλιον: «Πειραματιζόμασταν»... Σοκ από τις αποκαλύψεις για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου

Ιλιον: «Πειραματιζόμασταν»… Σοκ από τις αποκαλύψεις για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου

«Όλοι συμμετείχαμε στις πράξεις», είπε ένας από τους κατηγορούμενους

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση με πρωταγωνιστές μια ομάδα οκτώ 15χρονων αγοριών που κατηγορούνται ότι βασάνιζαν και βίαζαν έναν συνομήλικό συμμαθητή τους μέσα μία ερειπωμένη μονοκατοικία στο Ίλιον.

Οι ανήλικοι δράστες οδηγήθηκαν στην αρμόδια ανακρίτρια και σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρεται να παραδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις τους, υποστηρίζοντας όμως πως ό,τι έγινε ήταν ένα ερωτικό παιχνίδι, ένας εφηβικός πειραματισμός με εναλλαγή ρόλων, ρίχνοντας ευθύνες ακόμα και στο 15χρονο θύμα τους.

 Ήθελαν να γυρίσουν βίντεο κλιπ τις σκηνές του βιασμού

«Δεν τον βίασα. Όλοι συμμετείχαμε στις πράξεις. Πειραματιζόμασταν ερωτικά. Ο ένας το έκανε στον άλλο. Αμέσως πριν και αμέσως μετά την σκηνή που έχει καταγραφεί στο βίντεο, ο … είχε κάνει το ίδιο σε εμένα», είπε ένας εκ των κατηγορουμένων.

«Αρνούμαι την πράξη του βιασμού. Δεν τον έχω αγγίξει. Δύο φίλοι μου με έπεισαν να τραβήξω βίντεο και μετά τους το έδωσα. Δεν γνωρίζω τι το έκαναν από εκεί και πέρα. Τη δεύτερη φορά που κατέγραψα την πράξη, το έσβησα κατευθείαν», είπε άλλος κατηγορούμενος στην απολογία του.

Τρείς από τους έξι συλληφθέντες μαθητές, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, προφυλακίστηκαν, δύο ζήτησαν να απολογηθούν την Τρίτη, ενώ ο έκτος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους επειδή δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Από την αστυνομία αναζητούνται άλλοι δύο ανήλικοι που φέρεται να συμμετείχαν στην κακοποίηση του αγοριού αλλά και τέσσερις κοπέλες που βρίσκονταν στο ερειπωμένο σπίτι και παρακολουθούσαν όσα συνέβαιναν.

Το σπίτι της φρίκης

Από τα μέσα Οκτωβρίου, η παρέα των 15χρονων φέρεται να είχαν βιάσει τον συνομήλικο συμμαθητή τους τουλάχιστον εφτά φορές.

Μέσα στο δωμάτιο – κολαστήριο της παλιάς οικίας στο Ίλιον, υπάρχουν δύο καναπέδες όπου οι ανήλικοι δράστες βασάνιζαν και βίαζαν το άτυχο αγόρι. Μάλιστα, όπως φαίνεται, ο ένας καναπές έχει τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φράζει την μπροστινή είσοδο.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, ένας από τους ανήλικους δράστες άνοιγε το ερειπωμένο σπίτι με κλειδί, καθώς η μονοκατοικία φέρεται να ανήκει στη γιαγιά του που ζει στην επαρχία. Η συμμορία έμπαινε στο σπίτι της φρίκης από την πίσω πόρτα καθώς ήθελαν να αποφύγουν τα  βλέμματα των περαστικών.

Η παλιά μονοκατοικία έχει ακόμα ένα δωμάτιο, που μέσα βρέθηκε ένα τραπεζάκι και ένα κρεβάτι.

«Είναι εδώ και 3 – 4 μήνες που μαζευόντουσαν από το απόγευμα και μετά, φωνάζανε, γλεντούσαν, βάζανε πολύ δυνατά μουσική, είχε έρθει κάνα δυο φορές η αστυνομία αλλά μόνο και αποκλειστικά για τη μουσική», λένε γείτονες.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, οι ανήλικοι βιντεοσκοπούσαν τα όσα φρικιαστικά έκαναν στον 15χρονο, ενώ στη συνέχεια μοίραζαν το υλικό στο σχολείο στους συμμαθητές τους. Μάλιστα, είχαν σκοπό να δημιουργήσουν ένα βίντεο κλιπ με όσα είχαν καταγράψει και ένα τραγούδι τραπ με τους βιασμούς του 15χρονου.

Σύμφωνα με τις έρευνες στα κινητά τους τηλέφωνα, λίγο πριν συλληφθούν, οι 15χρονοι έσβησαν βίντεο στα οποία αποτυπώνονται οι πράξεις τους, ενώ έχουν βρεθεί και εκαντοντάδες μηνύματα στα οποία οι δράστες προσπαθούσαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Στο άκουσμα των όσων έζησε ο 15χρονος μαθητής, «έσπασαν» ακόμα και έμπειροι αστυνομικοί. Μια κτηνωδία που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσα ανεξίτηλα τραύματα έχει αφήσει στον 15χρονο μαθητή.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024