Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Σφήνα» από τη Γαλλία για τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού

«Σφήνα» από τη Γαλλία για τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, η Στρασμπούργκ θέλει να κάνει δικό της τον Τιμοτέους Πούχατς που έχει στο στόχαστρο του ο Παναθηναϊκός.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται στον Παναθηναϊκό η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, καθώς ο τραυματισμός του Κρίστιαν Γκάνεα υποχρεώνει τους «πράσινους» να κινηθούν στην αγορά ώστε να καλύψουν το κενό που προέκυψε στο ρόστερ.

Οι πράσινοι για αυτό τον λόγο αποφάσισαν κατόπιν και συνεννόησης με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κινηθούν για την απόκτηση αριστερού μπακ που θα πλαισιώσει τον Χουάνκαρ, προκειμένου να καλύψει και το κενό του Ρουμάνου αμυντικού.

Ο μεγάλος στόχος του «τριφυλλιού» αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλος από τον Τιμοτέους Πούχατς, που αγωνίζεται στην Bundesliga και την Ουνιόν Βερολίνου. Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό έχουν δουλέψει αρκετά την περίπτωση, καθώς όλες οι πλευρές είναι θετικές στο να βρεθεί άμεσα η χρυσή τομή.

Σύμφωνα ωστόσο με τα γαλλικά Μέσα, ο Πολωνός είναι και στο στόχαστρο της Στρασμπούργκ. Μάλιστα, η «L’ Equipe» γράφει ότι πρόθεση της γαλλικής ομάδας είναι να αποκτηθεί ως δανεικός μέχρι και το καλοκαίρι, με την προοπτική να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή όταν τελειώσει η σεζόν.

Μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση για την εξέλιξη του θέματος, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» πάντως να δείχνουν ήρεμοι…

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024