Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το «Παράξενος Κόσμος» στο Disney+ είναι η Christ-must watch ταινία για σήμερα

Το «Παράξενος Κόσμος» στο Disney+ είναι η Christ-must watch ταινία για σήμερα

Ένα γιορτινό δώρο μας περιμένει να το "εξερευνήσουμε" από σήμερα στο Disney+

Το Disney+ έχει ένα γιορτινό δώρο για όλους τους fans των Walt Disney Animation Studios. Η ταινία «Παράξενος Κόσμος» θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από τις 23 Δεκεμβρίου.

Η ταινία των Walt Disney Animation Studios «Παράξενος Κόσμος» παρουσιάζει μια οικογένεια εξερευνητών, τους Κλέιντ, καθώς επιχειρούν ένα ταξίδι εξερεύνησης σε μια αχαρτογράφητη, επικίνδυνη γη παρέα με μια ετερόκλητη ομάδα που περιλαμβάνει μια σκανταλιάρα άμορφη μάζα, ένα σκύλο με τρία πόδια, και πλήθος αδηφάγων πλασμάτων. Τη φωνή τους δανείζουν στους πρωταγωνιστές της ταινίας, ο υποψήφιος για Oscar και Tony, Jake Gyllenhaal στον Σέρτσερ Κλέιντ, έναν οικογενειάρχη που βρίσκεται έξω από το στοιχείο του σε μια απρόβλεπτη αποστολή, ο υποψήφιος για Emmy και δυο φορές για Χρυσή Σφαίρα Dennis Quaid στον Γιέγκερ, τον ασυνήθιστα εντυπωσιακό πατέρα του Σέρτσερ, ο κωμικός, ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης και μουσικός Jaboukie Young-White στον Ίθαν, τον 16χρονο γιο του Σέρτσερ, που τρέφει μεγάλη επιθυμία για περιπέτειες, η τιμημένη με εξώφυλλο TIME100 Gabrielle Union στην Μερίντιαν Κλέιντ, καταξιωμένη πιλότο και σύντροφο του Σέρτσερ, η σκηνοθέτης και καλλιτέχνιδα Lucy Liu στην Καλίστο Μαλ, την ατρόμητη ηγέτιδα της Αβαλόνια, η οποία μπαίνει επικεφαλής στην εξερεύνηση αυτού του παράξενου κόσμου. Όλα αυτά, υπό την καθοδήγηση του Don Hall (Όσκαρ για το «Οι Υπερέξι» και το «Η Ράια και ο Τελευταίος Δράκος») και του συν-σκηνοθέτη/συγγραφέα Qui Nguyen (συν-συγγραφέα του «Η Ράια και ο Τελευταίος Δράκος») και με παραγωγό τον Roy Conli (Όσκαρ για το «Οι Υπερέξι» και το «Μαλλιά Κουβάρια»).

.Και αν δεν «χορτάσατε» με τον «Παράξενο Κόσμο»… ένας ολόκληρος motion κόσμος μας αποκαλύπτεται στο Disney+ κι εμείς συνεχίζουμε το πιο απολαυστικό Χριστουγεννιάτικο binge watching.

Οι συνδρομητές του Disney+ μπορούν να έχουν πρόσβαση στο καλύτερο περιεχόμενο των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, αλλά και σε περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, όλα συγκεντρωμένα σε ένα σημείο. Χιλιάδες ώρες σειρών, ταινιών και αποκλειστικού πρωτότυπου περιεχομένου, σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε όπου και όποτε θέλετε όλες σε ένα σημείο, το Disney+. Για περισσότερα, επισκεφτείτε το www.disneyplus.com ή αναζητήστε την εφαρμογή Disney+ στις περισσότερες κινητές συσκευές και συνδεδεμένες τηλεοράσεις.

.

.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024