Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία: Ενώ ο Πούτιν βομβάρδιζε το Κίεβο, σύζυγος υπουργού του ξόδευε χιλιάδες ευρώ στο Παρίσι

Ρωσία: Ενώ ο Πούτιν βομβάρδιζε το Κίεβο, σύζυγος υπουργού του ξόδευε χιλιάδες ευρώ στο Παρίσι

Ψώνιζε στο Παρίσι ενώ ο Πούτιν βομβάρδιζε τη Ουκρανία

H σύζυγος ενός από τους πιο υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Βλαντιμίρ Πούτιν απόλαυσε ένα πολυτελές ταξίδι στο Παρίσι, όπου ξόδεψε 70.000 λίρες σε επώνυμα προϊόντα, ενώ η Ρωσία βομβάρδιζε το Κίεβο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Svetlana Ivanova η οποία είναι παντρεμένη με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας του Κρεμλίνου Timur Ivanov, ταξίδεψε στο Παρίσι και τη Βρετανία για να δει τα παιδιά της τον περασμένο Μάρτιο, λίγες ημέρες δηλαδή αφότου ο Πούτιν ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σύμμαχοι του φυλακισμένου ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι αποκάλυψαν ότι η κυρία Ivanova επισκέφθηκε ένα κατάστημα με πολυτελή είδη ένδυσης και υπόδησης στο Παρίσι ξοδεύοντας συνολικά 70.000 λίρες κατά τη διάρκεια της σύντομης απόδρασής της.

Ουκρανία: Γιατί η λήξη του ρωσικού πολέμου εκ των έσω αποτελεί ευσεβή πόθο της Δύσης

Ψώνιζε στο Παρίσι ενώ ο Πούτιν βομβάρδιζε τη Ουκρανία

Την ίδια εβδομάδα που η Svetlana Ivanova έκανε τα ψώνια της στο Παρίσι, διασώστες ανέσυραν πτώματα και αιμόφυρτους επιζώντες από συντρίμμια στο Κίεβο, μετά από έκρηξη που κατέστρεψε οχήματα και ένα εμπορικό κέντρο, στις 22 Μαρτίου.

Η έκρηξη ανάγκασε την Ουκρανία σε μια ακόμη απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς συνέχισαν να πλήττουν ολόκληρες πόλεις.

Πηγές δήλωσαν ότι η πρωτεύουσα «έμοιαζε με ταινία καταστροφής» μετά τις βάρβαρες και ανελέητες επιθέσεις της Ρωσίας.

Και την ίδια ώρα που αθώοι έχαναν τη ζωή τους στην Ουκρανία, οι σύμμαχοι του Πούτιν και οι άνθρωποι της ομάδας του, συνέχιζαν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά τους.

Ο γιος της Svetlana Ivanova, Mikhail, είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στην Αγγλία και η κόρη της ζει στη Γαλλία.

Ο σύζυγός της συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων στους οποίους έχουν επιβληθεί κυρώσεις από τη Βρετανία, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω της εγγύτητάς του με τον Πούτιν, αλλά η κ. Ivanova και τα παιδιά της δεν υπόκεινται στους ίδιους περιορισμούς.

Ο Ivanov, 47 ετών, κατέχει τη θέση του από το 2016 και πριν από αυτή, διετέλεσε αναπληρωτής επικεφαλής της περιφέρειας της Μόσχας.

Σύμφωνα με τους συμμάχους του Ναβάλνι, η οικογένεια Ivanov απολάμβανε μια πολυτελή ζωή, με πολύμηνες διακοπές στη γαλλική Ριβιέρα που κόστιζαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και πολλά ακίνητα σε όλη τη Ρωσία.

«Οι αξιωματούχοι στη Ρωσία στιγματίζουν τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν τη χώρα ως προδότες, αλλά την ίδια στιγμή ο θετός γιος του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας σπουδάζει στην Αγγλία. Αυτό είναι το αποκορύφωμα της υποκρισίας», δήλωσε στους Times ο Sergey Yezhov, από την ομάδα κατά της διαφθοράς του Ναβάλνι.

Ο Timur Ivanov και η Svetlana Ivanova, γράφει η Daily Mail, κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου νωρίτερα φέτος, αλλά λέγεται ότι είναι ακόμα μαζί. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι χώρισαν νομικά σε μια προσπάθεια να αποφύγει τυχόν δυτικές κυρώσεις η κ. Ivanova.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024