Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Νίκολας Κέιτζ γίνεται ένας διαφορετικός Κόμης Δράκουλας για το «Renfield» της Universal

Ο Νίκολας Κέιτζ γίνεται ένας διαφορετικός Κόμης Δράκουλας για το «Renfield» της Universal

Η ταινία «Renfield» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες της Αμερικής στις 14 Απριλίου 2023.

Kόμης Δράκουλας. Τον έχουν υποδυθεί αρκετοί ηθοποιοί στην ιστορία του κινηματογράφου, ανάμεσα τους ο Ντουάιτ Φράι στον «Δράκουλα» του Μπέλα Λουγκόζι καθώς και ο Τομ Γουέιτς στην ταινία του Κόπολα το 1992.  Η ταινία σε σκηνοθεσία του Chris McKay θα είναι μια κωμωδία τρόμου με ποπ-αρτ ύφος και concept και αναμένεται να βγει το 2023.

Ένας διαφορετικός Δράκουλας με πολύ χιούμο και ανατρεπτική διάθεση

O Nίκολας Κέιτζ δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό Empire μίλησε για τον νέο ρόλο του στην ταινία. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός τόνσε ότι  δεν θα δούμε τον κλασικό Δράκουλα που έχουμε συνηθίσει από διάφορες κλασσικές ταινίες και βιβλία αλλά θα μεταμορφωθεί στον Αντι Γουόρχολ των απέθαντων. «Οταν κατάλαβα που ήθελε να πάει ο Κρις ΜακΚέι με την ταινία, τότε συνειδητοποίησα ότι η ταινία θα έχει μια κωμική, ποπ αρτ συμπεριφορά. Έτσι σκέφτηκα ότι αυτός θα είναι ένας ποπ-αρτ Δράκουλας. Ο Γουόρχολ έκανε έναν υπέροχο Δράκουλα. Σε αυτή την ταινία υπάρχει αυτή η φλέβα του Γουόρχολ», δήλωσε ο Κέιτζ.

Το σενάριο το υπογράφει ο Ράιαν Ρίντλεϊ, ο οποίος έχει γράψει αρκετά επεισόδια της σειράς «Rick & Morty» και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει να περιμένουμε πολύ βιτριολικό χιούμορ.

Μαγνητικά πεδία: Η ταινία του Γιώργου Γούση έμεινε εκτός τελικής κούρσας

Η προετοιμασία του Κέιτζ για τον ρόλο που τον έχει ενθουσιάσει

Για να προετοιμαστεί για τον ρόλο του ο ίδιος, όπως αποκάλυψε στους Times του Λος Αντζελες, ζει μια ζωή ως γκοθ. Μάλιστα αγόρασε και ένα κοράκι ως κατοικίδιο και το ονόμασε Χούγκαν.

«Με αποκαλεί με διάφορα ονόματα… είναι κωμικό, τουλάχιστον, για μένα. Οταν φεύγω από το δωμάτιο, θα μου πει, «αντίο» και μετά θα με αποκαλέσει «μαλάκα». Τα κοράκια είναι πολύ έξυπνα. Και μου αρέσει η εμφάνισή τους, η πτυχή του Εντγκαρ Αλαν Πόε. Μου αρέσει το γκοθ στοιχείο. Είμαι γκοθ», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Κέιτζ.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024