Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γρηγόρης Λέων: Δεν έχω λάβει το εξώδικο της Πισπιρίγκου, το έμαθα από τα ΜΜΕ

Γρηγόρης Λέων: Δεν έχω λάβει το εξώδικο της Πισπιρίγκου, το έμαθα από τα ΜΜΕ

Ο ιατροδικαστής υποστήριξε ότι στην υπόθεση της Πάτρας υπάρχει εσκεμμένη στοχοποίηση προσώπων.

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και στο εξώδικο που αναμένεται να λάβει από την 34χρονη κατηγορούμενη μίλησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Όπως έγινε γνωστό η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια, έστειλε εξώδικα σε πέντε ιατροδικαστές, ένας εκ των οποίων και ο Γρηγόρης Λέων, από τον οποίο μάλιστα ζητά το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Η αλήθεια είναι πως ενημερώθηκα από συναδέρφους σας, δεν έχω λάβει κάτι και δεν σας κρύβω πως θέλω να μελετήσω το έγγραφο» είπε ο ιατροδικαστής μιλώντας στο MEGA.

«Στοχοποίηση και συκοφαντίες»

«Βλέπω μία στοχοποίηση ανθρώπων, μία στοχοποίηση που εάν γινόταν από έναν αδαή που δεν γνωρίζει τι εστί ιατροδικαστής θα ήταν κάτι που θα το κατανοούσαμε και θα το συγχωρούσαμε» σημείωσε ο κ. Λέων, υπογραμμίζοντας ότι «στην περίπτωση αυτή εσκεμμένα, ορισμένα άτομα λένε ψεύδη και με συκοφαντούν».

Ο κ. Λέων υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να μπει σε μία δημόσια αντιπαράθεση, ωστόσο θα υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά και κάθε συνάδελφο που δέχεται μία αντίστοιχη επίθεση.

Στην ερώτηση εάν εκτιμά πως υπάρχουν επαρκή στοιχεία ώστε η Ρούλα Πισπιρίγκου να παραπεμφθεί σε δίκη, ο ιατροδικαστής απάντησε πως «δύο τουλάχιστον από τους ιατροδικαστές που έχουν κληθεί να πουν τη γνώμη τους, οι οποίοι έθεταν ως αιτία θανάτου για το δεύτερο παιδί ως ασφυκτικό θάνατο, και απλά ο ένας από τους δύο είχε αμφιβολία αν ο πρώτος θάνατος είναι δηλητηρίαση ή όχι. Πάντα όμως εξωγενής ο παράγοντας».

«Εξ’ όσων γνωρίζω, γιατί δεν παρακολουθώ την υπόθεση, και οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κληθεί, οι δύο από αυτούς έχουν κληθεί πάμπολλες φορές, ήταν λαλίστατοι και έχουν εκφέρει την επιστημονική τους άποψη αναλυτικότατα, εδώ και μήνες. Έχει αλλάξει κάτι;» κατέληξε ο ιατροδικαστής.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024