Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γωγώ Τσαμπά: O εθισμός στο αλκοόλ και η απόφαση να το κόψει «μαχαίρι»

Γωγώ Τσαμπά: O εθισμός στο αλκοόλ και η απόφαση να το κόψει «μαχαίρι»

«Αν θες να κόψεις κάτι, θα το κόψεις»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Γωγώ Τσαμπά. Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με το αλκοόλ και στη σχέση που είχε με θαυμαστή της.

«Δε θα ρίξω ποτέ την ευθύνη για τον εθισμό μου στο αλκοόλ στη νύχτα ή τη δουλειά μου. Σίγουρα επηρεάζει αλλά είναι τα θέλω. Το έκοψα μαχαίρι. Είναι αυτό που είπα, είναι να το θες. Αν θες να κόψεις κάτι, θα το κόψεις», είπε αρχικά η Γωγώ Τσαμπά.

Η Γωγώ Τσαμπά έχει αδερφή και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική

«Δεν θέλω άλλα βάσανα»

«Μου δίνουν να πιώ στα πανηγύρια αλλά αν πω όχι, θα είναι όχι. Το σέβονται. Τώρα στις γιορτές, αν βγω και θέλω να πιώ ένα ποτό θα το πιώ. Ξέρω που να σταματήσω. Πλέον έχω τρομερή αυτοσυγκράτηση», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μακροχρόνια σχέση που είχε με θαυμαστή της. Πρώτα όμως, μίλησε για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια.

«Δεν προέκυψε να κάνω οικογένεια, αλλά εάν προκύψει, ας έρθει. Αλλά δεν θέλω άλλα βάσανα, άλλη ταλαιπωρία στη ζωή μου», εξήγησε.

Και πρόσθεσε: «Γενικώς, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι συντροφιά για εμένα. Συντροφιά είναι οι δικοί μου άνθρωποι, είτε είναι οικογένειά μου, είτε φίλοι μου. Ήμουν πάντα δεμένη με την οικογένειά μου».

«Είχα 10 χρόνια σχέση. Ήταν με θαυμαστή μου. Ήρθε στο πανηγύρι, ακολούθησε για έναν μήνα στο τουρνέ και είπα να δω πού θα πάει. Εντάξει, πήγε 10 χρόνια», κατέληξε.

Sports in

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανακοίνωσή της ζητάει να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών στο χθεσινό παιχνίδι με την Έβερτον.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024