Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Citroen My Ami Buggy: H επιστροφή

Citroen My Ami Buggy: H επιστροφή

Το πείραμα της off-road παραλλαγής του Ami στέφθηκε με επιτυχία με την Citroen να αναγγέλλει την κατασκευή επιπλέον 1000+ μονάδων προς τέρψη όσων επιθυμούν μια πιο περιπετειώδη εκδοχή του γαλλικού οχήματος μικροκινητικότητας

Η έκδοση παραγωγής του περιπετειώδους έμπνευσης My Ami Buggy Concept που εμφανίστηκε νωρίτερα μέσα στην χρονιά, εξάντλησε το τιράζ των 50 μονάδων, σε λιγότερο από 20 λεπτά. Κάπως έτσι η γαλλική φίρμα πήρε την απόφαση να επεκτείνει την παραγωγή της επίμαχης έκδοσης σε 1.000 μονάδες αν και, όπως σημειώνεται, η έκδοση θα εξακολουθήσει να έχει το status της περιορισμένης κάτι που σημαίνει ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε από την γαλλική φίρμα, το όχημα μικροκινητικότητας δεν θα έχει ουσιαστικές διαφορές με την έκδοση των 50 μονάδων που με τη σειρά της μιμήθηκε τις προδιαγραφές ενός αντίστοιχου ύφους concept που προηγήθηκε.

Παρ΄όλα αυτά, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η Citroen «θα υπάρξουν ορισμένες νέες εκπλήξεις» για τις οποίες προς το παρόν κρατά τα χαρτιά της κλειστά.

Υπενθυμίζεται ότι το My Ami Buggy αποτελεί μια πιο περιπετειώδη και καλοκαιρινή παραλλαγή του οχήματος μικροκινητικότητας, αντικαθιστώντας τις συμβατικές πόρτες με σωληνωτές κατασκευές, διαθέτοντας υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή, εν είδει παραπομπής στο Mehari, καθώς και μια σειρά από ιδιαίτερες χρωματικές όσο και εξοπλιστικές λεπτομέρειες, όπως π.χ. τα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος που προσδίδουν μια off-road αύρα στο λιλιπούτειο Citroen.

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεδομένα δεν θα  διαφέρουν από τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις του Ami το οποίο αξιοποιεί μπαταρία 5,5 kWh προσφέροντας αυτονομία έως και 75 χλμ.

Η μπαταρία τροφοδοτεί ηλεκτρικό μοτέρ 8 ίππων ενώ η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει το γαλλικό τετράκυκλο όπως ονομάζονται επισήμως αυτού του είδους τα τετράτροχα, διαμορφώνεται σε 45 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με τις συστάσεις, η διάθεση του νέου My Ami Buggy θα ξεκινήσει από το α΄τρίμηνο του 2023 στις αγορές όπου δραστηριοποιείται η Citroen.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024