Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Να στείλει γυναίκες κρατούμενες στην πρώτη γραμμή του πολέμου θέλει ο «σεφ του Πούτιν»

Να στείλει γυναίκες κρατούμενες στην πρώτη γραμμή του πολέμου θέλει ο «σεφ του Πούτιν»

Σε πρόταση βουλευτή της περιοχής του Σβερντλόφσκ απάντησε ο Γιεβγκένι Πριγκόζιν.

Τρόπους να ενισχύσει το ρωσικό μέτωπο στα ουκρανικά εδάφη φαίνεται πως αναζητά ο ιδρυτής της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας «Wagner» Γιεβγκένι Πριγκόζιν.

Ο «σεφ του Πούτιν» επισκέφθηκε φυλακές για να στρατολογήσει κρατούμενους για τον πόλεμο, σύμφωνα με την καταγγελία του Ναβάλνι.

Από τη Wagner φεύγεις ή με σύνταξη ή στο φέρετρο, λέει ο «σεφ» του Πούτιν

Παράλληλα, ο Πριγκόζιν ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση που έκανε ο βουλευτής της νομοθετικής συνέλευσης της περιοχής του Σβερντλόφσκ, Βιτσισλάβ Βένγκερ, ο οποίος ζήτησε από τον Πριγκόζιν να στρατολογήσει γυναίκες κρατούμενες από την περιοχή.

«Αυτή τη στιγμή απευθύνθηκε σε μένα μια ομάδα γυναικών, που εκτίουν ποινές φυλάκισης στις φυλακές ΙΚ-6 του Νίζνιι Ταγκίλ της περιοχής Σβερντλόφσκ» ανέφερε ο βουλευτής.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Βένγκερ, οι γυναίκες αυτές «είναι έτοιμες να σταλούν στη ζώνη που διεξάγεται η ειδική στρατιωτική επιχείρηση, ως σύνδεσμοι, γιατροί, νοσοκόμες, για να βοηθήσουν τους στρατιωτικούς μας».

«Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση»

Η ανάρτηση του βουλευτή της νομοθετικής συνέλευσης της περιοχής του Σβερντλόφσκ εμφανίσθηκε σε ένα από τα κανάλια που διαθέτει μια από τις δομές του Γιεβγκένι Πριγκόζιν στην εφαρμογή Telegram.

«Συμφωνώ μαζί σας απολύτως. Όχι μόνο σαν νοσοκόμες και σύνδεσμοι, αλλά και να ενταχθούν στις ομάδες δολιοφθοράς και στα ζεύγη ελεύθερων σκοπευτών. Όλοι γνωρίζουν ότι όλα αυτά γινόντουσαν ευρέως. Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά πιστεύω ότι θα περιμένουμε», απάντησε ο Πριγκόζιν.

Ο επιχειρηματίας Γιεβγκένι Πριγκόζιν, πρόσφατα παραδέχθηκε δημοσίως ότι ίδρυσε την ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία Wagner, η οποία συμμετέχει στον πόλεμο στην Ουκρανία από το 2014.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024