Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MINI Convertible Seaside Edition: Όνειρο θερινής νυκτός

MINI Convertible Seaside Edition: Όνειρο θερινής νυκτός

Αν και καταμεσής του χειμώνα, η ΜΙΝΙ αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα ανοιχτή έκδοση του ΜΙΝΙ Convertible προς τιμήν των cabrio MINI των τελευταίων 30 χρόνων

Με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από το Rover Mini Cabriolet, η MINI τιμά την παράδοση των cabrio MINI με μια νέα έκδοση η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει την επιτομή των ανοιχτών ΜΙΝΙ.

Η έκδοση με την πλήρη νοήματος ονομασία Seaside Edition βασίζεται στην Cooper S αλλά ενσαρκώνει πολλά περισσότερα από μια νέα παραλλαγή του ανοιχτού ΜΙΝΙ. Ξεκινώντας από το αμάξωμα, η γαλάζια απόχρωση Carribean Aqua θα αποτελέσει αποκλειστικότητα της έκδοσης και συνδυάζεται με τις χαρακτηριστικές λευκές ρίγες στα πλευρά. Την εικόνα συμπληρώνουν τα λογότυπα της έκδοσης, στο πίσω τμήμα, στους αναβατήρες και στο τιμόνι καθώς και σε στρατηγικά σημεία του εσωτερικού.

Μέρος του βασικού εξοπλισμού της έκδοσης αποτελεί το πακέτο Premium Plus το οποίο περιλαμβάνει σύστημα αυτόματου κλιματισμού, κάμερα οπισθοπορείας, τα συνήθη προγράμματα οδήγησης, σύστημα επαγωγικής φόρτισης smartphones καθώς και ένα αναβαθμισμένο ηχοσύστημα σε συνδυασμό με το infotainment των 8,8 ιντσών.

Όπως και η έκδοση όπου βασίζεται, η Seaside Edition, εφοδιάζεται με δίλιτρο κινητήρα απόδοσης 180 ίππων ο οποίος δίνει τη δυνατότητα επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,2 δευτερόλεπτα. Φυσικά, ακολουθώντας την συνήθη τακτική των εκδόσεων η S, στην προκειμένη περίπτωση την εικόνα συμπληρώνουν ένα αιχμηρότερο bodykit, η διπλή απόληξη της εξάτμισης και η εισαγωγή αέρα στο καπό.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024