Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση για τον Ολυμπιακό και στα Γιάννενα

Αποθέωση για τον Ολυμπιακό και στα Γιάννενα

Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του γνώρισαν την αποθέωση από δεκάδες οπαδούς τους, που περίμεναν καρτερικά στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.

Στα Γιάννενα για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ (21/12, 20:00), για την 14η αγωνιστική της Super League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του μάλιστα να γνωρίζουν την αποθέωση κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της ηπειρώτικης πόλης.

Δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν καρτερικά την αποστολή της πειραϊκής ομάδας στο αεροδρόμιο και όταν έκαναν την εμφάνισή τους ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να αποθεώνουν τον Ισπανό και τους παίκτες του.

Μίτσελ: «Η ιστορία δικαίωσε τον Μέσι»

Οι οπαδοί των πρωταθλητών μετέτρεψαν το περιβάλλοντα χώρο του αεροδρόμιου των Ιωαννίνων σε ένα μικρό Καραϊσκάκη, με τους φίλους του Ολυμπιακού να κάνουν τη νύχτα- μέρα για την αγαπημένη τους ομάδα και να αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους και στους Ζωσιμάδες, αφού στο γήπεδο αναμένεται να βρίσκονται εκατοντάδες φίλοι τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024