Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Game of Thrones: Η συγγνώμη του Sky για προβολή επεισοδίου φουλ στα «γαλλικά»

Game of Thrones: Η συγγνώμη του Sky για προβολή επεισοδίου φουλ στα «γαλλικά»

Aνακοίνωση του Sky για ακατάλληλη ώρα μετάδοσης επεισοδίου του Game of Thrones.

Ήταν 7 το πρωί που το Sky μετέδωσε από λάθος ένα επεισόδιο του Game of Thrones γεμάτο… «γαλλικά». Αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη, με το κανάλι να αποσύρει το επεισόδιο 40 λεπτά μετά την έναρξή του.

Το επεισόδιο του Game of Thrones με τίτλο «Prince of Winterfell» περιείχε βωμολοχίες που χρησιμοποιούνταν επανειλημμένα. Το ατυχές περιστατικό αποτελεί παραβίαση του κώδικα της Ofcom, καθώς δεν είχε ενεργοποιηθεί η υποχρεωτική προστασία (Mandatory Daytime PIN) για την ημέρα.

«Μισώ τη Μέγκαν» – Οι μισογυνιστικές φανασιώσεις δεν είναι καινούργιες

Το Sky, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, τονίζει πως «αποδέχεται πλήρως ότι το περιεχόμενο δεν θα έπρεπε να μεταδίδεται χωρίς να την απαραίτητη υποχρεωτική προστασία PIN».

Ζήτησαν συγγνώμη, επισημαίνοντας πως δεν είχαν ποτέ την πρόθεση να προσβάλουν κανέναν τηλεθεατή. Οι ευθύνες για το ατυχές περιστατικό αποδόθηκαν σε «απρόβλεπτο σφάλμα λογισμικού» που προκλήθηκε από την αναβάθμιση του συστήματος.

Η ακραία επίθεση στη Μέγκαν Μαρκλ και το Game of Thrones

Το περιστατικό έρχεται μετά τις επικρίσεις που δέχτηκε ο Jeremy Clarkson. Ανέφερε πως ονειρεύεται να δει τη Μέγκαν Μαρκλ να παρελαύνει γυμνή στους δρόμους.

Σε μια προφανή αναφορά στην εμβληματική σκηνή του Walk of Shame στο Game of Thrones, ο πρώην οικοδεσπότης του Top Gear πρόσθεσε πως θέλει να δει «ανθρώπους να της πετούν κομμάτια περιττωμάτων».

Ο παρουσιαστής του Grand Tour, σύμφωνα με την DailyMail, δήλωσε ότι απεχθάνεται τη Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ σε «κυτταρικό επίπεδο» και ότι λυπάται για τον πρίγκιπα Χάρι που ελέγχεται από τη σύζυγό του.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η στήλη του στην εφημερίδα, ο 62χρονος δήλωσε «τρομοκρατημένος που προκάλεσε τόσο πόνο». Υπογράμμισε πως θα είναι «πιο προσεκτικός στο μέλλον».

«Σε μια στήλη που έγραψα για τη Μέγκαν Μαρκλ, έκανα μια αδέξια αναφορά σε σκηνή του Game of Thrones. Αυτό δεν άρεσε σε πολύ κόσμο. Είμαι τρομοκρατημένος που προκάλεσα τόσο πολύ πόνο και θα είμαι πιο προσεκτικός στο μέλλον».

Από τότε που εμφανίστηκε το άρθρο του στην εφημερίδα The Sun, την Παρασκευή, περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι έχουν διαμαρτυρηθεί στη ρυθμιστική αρχή Τύπου IPSO για το περιστατικό.

Το περιστατικό μάλιστα προκάλεσε την παρέμβαση του πρωθυπουργού Rishi Sunak που αναρωτήθηκε τι ωθεί κάποιον να γράφει τέτοια πράγματα.

Η στήλη ήρθε μια ημέρα μετά την κυκλοφορία του τελευταίου μέρους του ντοκιμαντέρ Harry & Meghan του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για το Netflix.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024