Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Λύγισε» η Μαρία Μπεκατώρου - «Δεν μπορώ να ξεχάσω όταν έγινε αυτό που έγινε»

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Λύγισε» η Μαρία Μπεκατώρου – «Δεν μπορώ να ξεχάσω όταν έγινε αυτό που έγινε»

Η παρουσιάστρια για τις τελευταίες του στιγμές του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και συγκλονίζει

Στις 14 Οκτωβρίου του 2022, τρεις ημέρες πριν από τα 43α γενέθλιά του, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από την ζωή.

Ο θάνατός του Ολυμπιονίκη, απροσδόκητος και ξαφνικός για τους περισσότερους, μετουσιώθηκε σε ένα μήνυμα αξιοπρέπειας και δύναμης, ελπίδας και ανθρωπιάς, σε μια ιστορία από εκείνες που όχι μόνο μπορούν να ορίσουν αλλά να μας αλλάξουν την ζωή.

«Ήξερε ότι δε θα τα καταφέρει» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Δώρας Τσαμπάζη για τον Νικολαΐδη

To βράδυ της Δευτέρας (19/12), για πρώτη φορά, η σύντροφος της ζωής του αφηγήθηκε στο MEGA Stories τη δεκαετή κοινή πορεία ζωής της με τον αείμνηστο αθλητή ενώ στην κάμερα μίλησε και η φίλη του Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της και αναφέρθηκε στο τι άνθρωπος ήταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, γνωρίζοντάς τον πριν από δέκα χρόνια κι αναπτύσσοντας μία ξεχωριστή φιλία με τον ίδιο και τη σύζυγό του.

«Δεν μπορώ να ξεχάσω όταν έγινε αυτό που έγινε και μιλήσαμε για πολλή ώρα με την Δώρα, μου είπε θέλω να σου πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί του κρατούσες συντροφιά τις πιο δύσκολες στιγμές του. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ… Γνώρισα τον Αλέξανδρο, πριν από δέκα χρόνια, τότε που συμμετείχαμε και οι δύο στο Navarino Challenge. Μου άρεσε που έβλεπα έναν ψηλό, γεροδεμένο άντρα και λες ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα, αλλά στην προσωπική επαφή ήταν ένας τόσο γλυκός, μειλίχιος άνθρωπος. Το ωραίο ήταν πως ήταν το ραντεβού μας σε αυτήν τη διοργάνωση… Αγαπηθήκαμε αληθινά, οικογενειακά. Δεν είχαμε πολύ τηλεφωνική επικοινωνία. Μιλούσα παραπάνω με την Δώρα» είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

«Τον έκανε ξεχωριστό η αλήθεια του. Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Δεν μου αρέσει το ήταν. Ήταν σαν ομπρέλα για τη γυναίκα του και τα παιδιά του κι είμαι σίγουρη όταν αν κάποια στιγμή χρειαζόμουν τον Αλέξανδρο, θα ήταν εκεί για εμένα. Ήξερα προσωπικά πράγματα και προσφορές που έκανε ο Αλέξανδρος κι αυτό το κρατάμε για εμάς. Απέδειξε τι άνθρωπος είναι με αυτό που έκανε, πριν φύγει από τη ζωή. Ένας άνθρωπος να έχει το κουράγιο, τη δύναμη ψυχής και να γράψει όλα αυτά που έγραψε και να χαράξει και να ανοίξει το δρόμο και τα μάτια σε όλους εμάς, δεν το κάνει συχνά άνθρωπος. Αυτό από μόνο του δείχνει το μεγαλείο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε όσα εξομολογήθηκε

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024