
Μουντιάλ 2022: Η γυμνόστηθη οπαδός της Αργεντινής κινδυνεύει με φυλάκιση στο Κατάρ
Δείτε το βίντεο
Οι οπαδοί ξεχείλισαν από χαρά μετά το πέναλτι του Γκονζάλο Μοντιέλ, γεγονός που οδήγησε μια γυναίκα να μείνει γυμνόστηθη. Το BBC κατέγραψε κατά λάθος την πανηγυρική στιγμή ζωντανά με αποτέλεσμα το υλικό κυκλοφόρησε έκτοτε στο Twitter.
Στεκόμενη στην πρώτη σειρά του γηπέδου Lusail του Κατάρ, η Αργεντίνα κρύφτηκε για λίγο πίσω από το ποδοσφαιρικό τους πανό, το οποίο γλίστρησε σε μια ατυχή μάλλον στιγμή. Οι «αετομάτηδες» θεατές στράφηκαν αμέσως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ελπίζοντας ότι κάποιος θα από τα δισεκατομμύρια που έβλεπαν το ματς θα απαθανάτισε τη στιγμή.
Στην Ελλάδα ο Μέσι και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αργεντινή!
Κάποιος έγραψε: «Την εντόπισα, πολύ γενναία! θα τη συλλάβουν εκεί πέρα αν δεν προσέξει…» ενώ ένας άλλος έγραψε: «ελπίζω να καταφέρει να φύγει από το Κατάρ πριν συλληφθεί».
Οι οδηγίες ωστόσο της FIFA προς τους οπαδούς που ταξίδεψαν στο Κατάρ ήταν σαφές. Ο Κώδικας Δεοντολογίας της FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ προειδοποιούσε επίσης τους θεατές να μην κυκλοφορούν χωρίς μπλούζα στους αγώνες.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι οι φίλαθλοι δεν πρέπει «να αφαιρούν τα είδη ένδυσης, ή με άλλο τρόπο να παραμένουν γυμνοί ή να αποκαλύπτουν οικεία μέρη του σώματος».
Έτσι με τους νόμους του Κατάρ η νεαρή οπαδός κινδυνεύει μέχρι και με φυλάκιση και την απερίσκεπτη κίνηση που έκανε στο τελικό.
Δείτε το βίντεο
Argentinian fan goes topless in Qatar for the win. pic.twitter.com/754bcjkVxM
— Lift the Veil (@lifttheveil411) December 18, 2022
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Πρωταθλητής ο Καραλής στο επί κοντώ για 6η σερί χρονιά (vid)
- Σαράντα αγροτοδασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο – Μάχη σε πέντε μέτωπα για τους πυροσβέστες
- Καλλιθέα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου ξυλοδαρμού της 37χρονης εγκύου από τον σύντροφό της
- Συρία: Ο Γκουτέρες ζητά να γίνει σεβαστή η εθνική κυριαρχία της χώρας
- Η μητέρα του Μπεν και του Κέισι Άφλεκ, απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών – Η τελευταία επιθυμία της
- Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Φιλική ήττα για τη Ναϊμέγκεν από την Έλβερσμπεργκ (1-0)
