Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σειρές και ταινίες που θα φέρουν τα Χριστούγεννα στο σαλόνι σου

Σειρές και ταινίες που θα φέρουν τα Χριστούγεννα στο σαλόνι σου

Τι να δεις στη διάρκεια του πιο όμορφου μήνα του χρόνου

Ο Δεκέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για να συναντηθείς με τους αγαπημένους σου, να ψωνίσεις, να πας στο θέατρο και στα χειμερινά σου στέκια… αλλά και για να απολαύσεις αγνή, σπιτική ψυχαγωγία. Ταινίες και σειρές μπορούν να σε βάλουν στο γιορτινό κλίμα των ημερών μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ ο τελευταίος μήνας του έτους είναι και η καλύτερη στιγμή για να κάνεις binge-watching σε όλα αυτά που όλη τη διάρκεια της χρονιάς άφηνες… για αργότερα.

.

Ορισμένες από τις καλύτερες επιλογές σε όλες τις κατηγορίες, σε περιμένουν στο Disney+, μέσα από το  Vodafone TV.

.

Χριστουγεννιάτικες είσοδοι

Το Disney+ δεν θα μπορούσε να μην υποδεχτεί τα Χριστούγεννα με νέες ταινίες, σειρές και αφιερώματα γεμάτα από Christmas Spirit. Καθαρόαιμα χριστουγεννιάτικη, η μίνι σειρά «Οι Αγιο Βασίληδές μου» (Santa Clauses) μας μεταφέρει στον Βόρειο Πόλο και στη λάμψη των ημερών, με πολύ χιούμορ, τρυφερότητα και παρεξηγήσεις.

.

Η «Μαγεμένη 2» κάνει μικρούς και μεγάλους να πιστέψουν στα παραμύθια, μεταφέροντάς μας σε ένα σύμπαν όπου ο κανονικός (και συχνά βαρετός) κόσμος μας μπλέκεται με τη μαγική Andalasia, με τρόπους απρόβλεπτους και σίγουρα όχι ευχάριστους.

.

.

Και για εκείνους που δεν απολαμβάνουν τίποτα περισσότερο από ένα υπερηρωικό blockbuster, «Οι Φύλακες του Γαλαξία: Εορταστικό Αφιέρωμα» θα τους δείξουν μια διαφορετική εκδοχή των Χριστουγέννων, γεμάτη δράση και… Κέβιν Μπέικον.

.

Το Πνεύμα των Περασμένων Χριστουγέννων

Φυσικά, οι γιορτές έχουν τις δικές τους σταθερές – και για άλλη μια χρονιά είμαστε κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να υποκύψουμε σε αυτές. Binge-watching σε κλασικές παιδικές ταινίες Disney, Μόνος στο Σπίτι ή Nightmare Before Christmas για τη gothic εκδοχή της αγαπημένης μας μέρας του χρόνου; Όποια ταινία κι αν καλύπτει τη νοσταλγία για τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων, θα τη βρούμε στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV.

.

Καλύπτοντας τα κενά 11 μηνών

Όσο για τις σειρές που ανυπομονούμε να δούμε; Εδώ στο γραφείο, το Grey’s Anatomy και το φαντασμαγορικό Andor νίκησαν με διαφορά. Όμως ο ατέλειωτος κατάλογος του Disney+ σε ολόφρεσκες πρωτότυπες παραγωγές, είναι βέβαιο πως θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολλές διαφορετικές απαντήσεις. Επομένως, ρίξε άμεσα μια καλή ματιά, για να έχεις έτοιμη τη λίστα των δικών σου must-watch, τώρα που επιτέλους θα έχεις χρόνο για binge-watching χωρίς τύψεις.

.

Ένας ωκεανός από επιλογές

Θέλεις κι άλλα; Θα τα βρεις όλα στο Vodafone TV, που εκτός από το να σου δίνει πρόσβαση στο Disney+, αποτελεί και το «Σπίτι της HBO στην Ελλάδα». Εκεί θα συναντήσεις περισσότερες από 10.000 ώρες on demand περιεχομένου, 45+ δημοφιλή διεθνή κανάλια με θρυλικές και νέες εκπομπές, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων και καναλιών, αποκλειστικό περιεχόμενο που ανανεώνεται κάθε μήνα και, φυσικά, όλες τις μεγάλες πρεμιέρες της HBO και του Disney+.

Το καλύτερο; Μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση σε όλες αυτές τις δημοφιλείς ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και παιδικά προγράμματα, σε τιμή-έκπληξη, με κάθε νέα σύνδεση στο πρόγραμμα Fiber 100, για να απολαμβάνεις Disney+ και HBO μαζί για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σου.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024