Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο καλύτερος τρόπος να κάνεις τα χριστουγεννιάτικα ψώνια… της τελευταίας στιγμής

Ο καλύτερος τρόπος να κάνεις τα χριστουγεννιάτικα ψώνια… της τελευταίας στιγμής

Ζήστε την online εμπειρία αγορών

Υποσχεθήκατε στον εαυτό σας ότι φέτος θα είναι διαφορετικά. Αυτή θα ήταν η χρονιά που θα κάνατε όλα τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σας νωρίς, η χρονιά που δεν θα περιμένατε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να αγοράσετε δώρα για την οικογένεια, τους φίλους και τους αγαπημένους σας.

Βέβαια, το να αναβάλλετε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια ήταν αυτό που κάνατε πέρυσι. Και πρόπερσι. Και τώρα μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και δεν έχετε πάρει ούτε ένα δώρο.

Μην πανικοβάλλεστε! Πριν πέσετε σε μια απελπισμένη φρενίτιδα αγορών, φτιάξτε σήμερα κιόλας τη λίστα των αγορών σας. Οι αγορές σας τώρα μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα με το SHOPFLIX.gr αφού μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε δώρα για τον αγαπημένο σας, για την φίλη σας, για το παιδί σας, ιδέες για το σπίτι, το ρεβεγιόν αλλά και δώρα για όλη την παρέα.

Μέσα από τη σελίδα του SHOPFLIX.gr ζήστε την online εμπειρία αγορών σαν να είστε σε ένα φυσικό mall, αγοράζοντας δώρα για όλους με λίγα μόνο κλικ. Θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε με αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας και από την άνεση του σπιτιού ή τους γραφείου σας και κανείς στη λίστα σας δεν θα καταλάβει ότι αναβάλατε τις αγορές ως την τελευταία στιγμή,

Στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε super τιμές σε αμέτρητα προϊόντα για να διαλέξετε τα καλύτερα δώρα που θα προσφέρετε στα αγαπημένα σας άτομα.

Μην ξεχάσετε να δείτε και τον χριστουγεννιάτικο σάκο του SHOPFLIX.gr  καθώς εκεί θα βρείτε χιλιάδες δώρα σε μοναδικές τιμές που θα λατρέψουν οι φίλοι, οι συνεργάτες σας και φυσικά τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ανακάλυψε τα πιο ιδιαίτερα δώρα Χριστουγέννων, από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο, όποιο χριστουγεννιάτικο δώρο κι είναι αυτό που ταιριάζει σε εσένα και τους αγαπημένους, βρίσκεται στο SHOPFLIX.gr.

Από τεχνολογία και ψυχαγωγία μέχρι λευκές συσκευές, παιχνίδια, είδη άθλησης, είδη υγείας και ομορφιάς το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο φέτος τις γιορτές είναι ένα κλικ μακριά.

Παράδοση στην πόρτα σας

Και όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα θα έρθουν με άμεση παράδοση στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε αφού το SHOPFLIX.gr προσφέρει πραγματική πανελλαδική κάλυψη χωρίς περιορισμούς.

Εσείς απλά συμπληρώστε κατά την παραγγελίας σας τον ΤΚ και η πλατφόρμα σάς εγγυάται την παράδοση των αγορών σας ακόμα και την επόμενη μέρα εφόσον αυτό είναι εφικτό. Μάλιστα μπορείτε να παρακολουθείτε βήμα – βήμα που βρίσκεται η παραγγελία σας ανά πάσα στιγμή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο SHOPFLIX.gr και μπορείτε εύκολα να δείτε την κατάσταση που βρίσκεται κάθε σας παραγγελία.

Και φυσικά εφόσον επιλέξετε να κάνετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας μέσω της πλατφόρμας επιλέξτε την υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, παραλαμβάνοντας ολόκληρη την παραγγελία σας σε μια μόνο αποστολή, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο και ευκολία.

Πλέον έχετε και ένα ακόμη λόγο να κάνετε τα ψώνια σας μέσω του SHOPFLIX.gr αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι θέλετε, όσο και αν αυτά κοστίζουν με έως 60 άτοκες δόσεις.

Και όσοι κάνετε αγορές άνω των 100 ευρώ έως το τέλος του έτους μπαίνετε στην κλήρωση του SHOPFLIX.gr που χαρίζει μοναδικά δώρα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024