Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φέτος τα Χριστούγεννα, Live the Shopflix Experience

Φέτος τα Χριστούγεννα, Live the Shopflix Experience

Ποτέ οι γιορτινές αγορές δεν ήταν πιο εύκολες και απολαυστικές

Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο θαυμάσια περίοδο της χρονιάς, τα Χριστούγεννα, έχει ξεκινήσει και ήδη οι περισσότεροι από εσάς σκέφτεστε τη λίστα των δώρων για τα αγαπημένα σας άτομα.

Δώρα για εκείνον, για εκείνη, για το παιδί, τον gamer και τον tech. Δώρα για την παρέα, το ρεβεγιόν αλλά και για το σπίτι σου. Το μεγάλο challenge σε αυτή την περίπτωση είναι να καταφέρετε να βρείτε τον χρόνο για να κάνετε τις αγορές σας μέσα στις δεκάδες υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Και όμως υπάρχει λύση. Πλέον μπορείτε να αγοράσετε από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας όλα όσα θέλετε μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr.

Ποτέ οι γιορτινές αγορές δεν ήταν πιο εύκολες και απολαυστικές.

Μέσα από τη σελίδα του SHOPFLIX.gr ζήστε την online εμπειρία αγορών σαν να είστε σε ένα φυσικό mall, αγοράζοντας δώρα για όλους με λίγα μόνο κλικ.

Αρκεί μια «online βόλτα» στο SHOPFLIX.gr  και θα βρείτε από smartphone, laptop, κονσόλες και αξεσουάρ, μέχρι χιλιάδες βιβλία, παιχνίδια, είδη προσωπικής φροντίδας, υγείας και ομορφιάς, βρεφικά προϊόντα, είδη για το σπίτι ακόμα και είδη για κατοικίδια. Και η λίστα δεν τελειώνει εδώ: προϊόντα για hobbies όλων των ειδών, κάβα και είδη καπνιστού.

Με προσφορές σε αμέτρητα προϊόντα μέσα από το χριστουγεννιάτικο σάκο του SHOPFLIX.gr είναι σίγουρο πως θα βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παράδοση στην πόρτα σας

Τα αγαπημένα σας προϊόντα θα έρθουν με άμεση παράδοση στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε αφού το SHOPFLIX.gr προσφέρει πραγματική πανελλαδική κάλυψη χωρίς περιορισμούς.

Συμπληρώστε κατά την παραγγελίας σας τον ΤΚ και η πλατφόρμα σάς εγγυάται την παράδοση των αγορών σας ακόμα και την επόμενη μέρα εφόσον αυτό είναι εφικτό. Βασικό κριτήριο είναι η διαθεσιμότητα του προϊόντος. Μάλιστα μπορείτε να παρακολουθείτε το στάδιο όπου βρίσκεται η παραγγελία σας ανά πάσα στιγμή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο SHOPFLIX.gr και μπορείτε εύκολα να δείτε την κατάσταση που βρίσκεται κάθε σας παραγγελία.

Και φυσικά εφόσον επιλέξετε να κάνετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας μέσω της πλατφόρμας επιλέξτε την υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, παραλαμβάνοντας ολόκληρη την παραγγελία σας σε μια μόνο αποστολή, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο και ευκολία.

Και μην ξεχνάτε πως μπορείτε να αγοράσετε ό,τι θέλετε, όσο και αν αυτά κοστίζουν με έως 60 άτοκες δόσεις.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024