Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε παρέα ατόμων σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην παραλιακή.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, λίγο μετά τις 05.30, δύο παρέες, που είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ξεκίνησαν έναν άγριο καυγά έξω από γνωστό μπαρ, με συνέπεια να τραυματιστεί ένας 23χρονος.
Στην διάρκεια της συμπλοκής ένας από τους συμμετέχοντες στο άγριο ξύλο φέρεται να τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο – πιθανότατα μαχαίρι – στο πρόσωπο, τον 23χρονο.
Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον νεαρό άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας