Η Γαλλία ζούσε μια… κόλαση στον τελικό κόντρα στην Αργεντινή για 80 λεπτά, ωστόσο όλα άλλαξαν μέσα σε δύο στιγμές και οι «τρικολόρ» μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση του τροπαίου.
Τεράστιος πρωταγωνιστής για τους Γάλλους, ο Κιλιάν Εμπαπέ, που «χτύπησε» δύο φορές σε δύο λεπτά για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ κάνοντας το 2-2.
Αρχικά, ο Κόλο Μουανί κέρδισε πέναλτι, με τον επιθετικός της Παρί να το μετατρέπει σε γκολ στο 80′ παρά την προσπάθεια του Εμιλιάνο Μαρτίνες.
Στη συνέχεια, οι Γάλλοι συνεργάστηκαν πολύ όμορφα, ο Εμπαπέ βρέθηκε μέσα στην περιοχή μόνος του και με ένα αριστοτεχνικό πλασέ νίκησε ξανά τον Μαρτίνες για το 2-2.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.