Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Λούλης: Το Maestro άξιζε να είναι στο Netflix

Χρήστος Λούλης: Το Maestro άξιζε να είναι στο Netflix

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε για την παράσταση «Θείος Βάνιας» που πρωταγωνιστεί

Καλεσμένος στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA ήταν ο Χρήστος Λούλης.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Θείος Βάνιας» στο θέατρο προσκήνιο.

«Είναι μία παράσταση που έχει αγαπηθεί από το κοινό και έχει συζητηθεί. Έχουν γραφτεί πολύ ωραίες κριτικές και ο κόσμος που έρχεται είναι ενθουσιασμένος. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι που δεν τους άρεσε, είπαν ότι “δεν είναι έτσι ο Τσέχωφ”».

Εντοπίζει κοινά σημεία με τον ήρωα; Όπως είπε ο ίδιος «όλοι μπορούμε να δούμε στον Βάνια τον εαυτό μας. Πέρα από την ηλικία, είμαι κοντά του, αυτός είναι 47 κι εγώ 46. Δεν είναι και πολύ μεγάλος, δεν είναι παππούς, να πει δεν έχω πια ζωή. Είναι σε μία ηλικία που εάν έκανε μία στροφή θα μπορούσε να ζήσει κάτι τα χρόνια που του απομένουν. Είναι ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει τη ζωή του σε ένα ιδανικό, σε έναν άλλο άνθρωπο και κατάλαβε ότι πέρασαν τα χρόνια και ο ίδιος δεν έζησε τίποτα».

«Το να πέφτεις με τα μούτρα σημαίνει ότι πέφτεις με την καρδιά σου, το θέλεις πολύ, σε τραβάει. Τι να φας τα μούτρα σου, να γρατσουνιστείς και να σπάσεις κανένα πλευρό, ναι, πονάς, αλλά δεν το μετανιώνεις, γιατί ακολούθησες την καρδιά σου, έτσι δεν είναι; Πολλές φορές στη δουλειά μου τα τελευταία 25 χρόνια έχω πέσει με τα μούτρα», δήλωσε.

Ο Χρήστος Λούλης δεν έχει απωθημένα στον τομέα της δουλειάς του, ωστόσο θα ήθελε πάντα να ζήσει στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένειά του και συγκεκριμένα στη σχέση του με τα παιδιά του. Όπως είπε ο ηθοποιός, τα παιδιά του δεν… συμπαθούν ιδιαίτερα τη δουλειά των γονιών τους (ο Χρήστος Λούλης και η σύζυγός του, Έμιλυ Κολιανδρή, είναι ηθοποιοί), γιατί νιώθουν ότι το θέατρο τούς στερεί την παρουσία τους.

«Το δύσκολο είναι ότι μπορεί να συμφωνείς με κοινή στρατηγική με τον σύντροφό σου, αλλά δεν είμαστε πάντα και οι δύο μαζί με τα παιδιά. Κάποια στιγμή είναι ο ένας και θα αναγκαστείς σαν ένας να πάρεις μία πρωτοβουλία χωρίς να ξέρει ο άλλος… Είναι η καθημερινή πάλη να κρατήσεις μία ψυχραιμία και να δείξεις την απεριόριστη αγάπη, μαζί και τα όρια που πρέπει να έχει ένα παιδί».

«Το Maestro άξιζε να είναι στο Netflix»

Ο Χρήστος Λούλης έδωσε συγχαρητήρια στους συντελεστές της σειράς «Μaestro», η οποία από τις 19 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμη για προβολή στο Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ από τις αρχές του 2023 θα ανοίξει τα φτερά της σε όλο τον κόσμο.

«Το Maestro άξιζε να είναι στο Netflix ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Μακάρι να γίνει το έναυσμα να γίνει κάτι και να ανοίξουν πόρτες και για άλλα πράγματα. Για να έχουμε, όμως, την ανάλογη συνέχεια θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε ελληνικές ιδέες, μικρές και μαζεμένες σειρές. Όχι με 150 επεισόδια, ούτε καν 30. Να είναι μεταξύ 6 με 15 επεισόδια, κάπου εκεί, το οποίο αναγκαστικά για την ελληνική τηλεόραση δεν είναι ελκυστικό για τα κανάλια. Εάν δεν ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και αυτό που φέρει το όνομά του δεν ξέρω εάν θα μπορούσε κάποιος άλλος να τα καταφέρει», δήλωσε.

Ο ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στο 2003, όταν παιζόταν η σειρά «Κλείσε τα Μάτια» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ένα απλό φιλί μεταξύ δύο ανδρών προκάλεσε τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, με το ΕΣΡ να επιβάλει στο MEGA πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ.

«Νομίζω πως η κοινωνία έχει γίνει πιο δεκτική», είπε σχολιάζοντας την gay ερωτική σκηνή στο «Maestro». «Μας αρέσει καμιά φορά να γκρινιάζουμε και να λέμε ότι δεν αλλάζει τίποτα. Κάτι αλλάζει, δεν είμαστε η ίδια κοινωνία όπως πριν από 20 χρόνια. Ένα απλό φιλί ήταν στο «Κλείσε τα Μάτια» και έγινε χαμός», σχολίασε.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024