Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο Βελιγράδι ο Καμπάτσο – Υπογράφει στον Ερυθρό Αστέρα

Στο Βελιγράδι ο Καμπάτσο – Υπογράφει στον Ερυθρό Αστέρα

Το «σίριαλ» της υπογραφής του Φακούντο Καμπάτσο στον Ερυθρό Αστέρα παίρνει τέλος, με τον Αργεντινό γκαρντ να φτάνει στο Βελιγράδι για να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Φακούντο Καμπάτσο, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Αργεντινός γκαρντ, βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι όπως μεταδίδουν τα σερβικά μέσα και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Mozzasport», εκπρόσωποι του γραφείου μάνατζερ που έχει αναλάβει τον παίκτη, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της σερβικής πρωτεύουσας για να τον υποδεχθούν, με σκοπό να γίνουν άμεσα οι διαδικασίες για να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal και να τεθεί άμεσα στην διάθεση του τεχνικού του Ερυθρού Αστέρα Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν.

Ο Καμπάτσο, που στον Ερυθρό Αστέρα, θα βρει τον συμπατριώτη του, Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε προαναγγείλει τη μεγάλη μεταγραφή, έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς, έχοντας αγωνιστεί σε 138 παιχνίδια στον «μαγικό κόσμο» με 5,3 πόντους μέσο όρο και 3,3 ασίστ ανά αγώνα.

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024