Λιμάνια: Αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων αποφάσισαν τα πληρώματα των ρυμουλκών
Η ενεργοποίηση των απεργιακών κινητοποιήσεων θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών
Την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχε εξαγγείλει, αρχής γενομένης από τα ξημερώματα της Τρίτης 20/12, με στόχο την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών.
Σε σημερινή της ανακοίνωση, η ΠΕΠΡΝ αναφέρει ότι η ενεργοποίηση της απεργίας θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις και θα τοποθετηθεί με νεότερο δελτίο Τύπου, ενώ ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους εργαζόμενους που, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα των καταστάσεων, παρείχαν την αμέριστη στήριξή τους στο σωματείο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΕΠΡΝ αναφέρει τα εκής:
«Με βάση τις εξελίξεις, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών, αποφάσισε την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων οι οποίες έγιναν για την υπογραφή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Η ενεργοποίηση τους θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις και θα ανακοινωθούν με νέο δελτίο τύπου.
Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΠΡΝ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους που αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα των καταστάσεων, στην οποία μας έχει οδηγήσει η εργοδοσία, έχουμε την αμέριστη στήριξη τους, συμμετέχοντας και αποφασίζοντας μαζικά στις γενικές συνελεύσεις αλλά και στις απεργίες που η συμμετοχή τους είναι στο απόλυτο 100%».
- Μητσοτάκης: Στο Άμπου Ντάμπι σήμερα ο πρωθυπουργός – Συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΑΕ
- Γιατί αυξάνονται τα προβλήματα συμπεριφοράς στους σκύλους που ζουν στην πόλη;
- Ο CEO της Euroleague θα συζητήσει με 8 ομάδες για νέο συμβόλαιο
- Καβάλα: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο AT
- Οι Αθώοι: Η ώρα της καταδικαστικής απόφασης πλησιάζει
- «Επιχείρηση συγκάλυψη» από την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές – Σφυροκόπημα από την αντιπολίτευση
- Κίνα: Hotpot, τσάι με φυσαλίδες και αθλητικά ρούχα – Το «made in China» τρεντάρει στις διεθνείς αγορές
- Χρυσοχοΐδης: Νομοθετική ρύθμιση για ηλεκτρικά πατίνια προανήγγειλε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442