Τη συγκίνησή του δεν μπόρεσε να κρύψει ο Γιάννης Πουλόπουλος στον «αέρα» του Super Κατερίνα, με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο του Maestro. Ο πρώτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έριξε αυλαία το βράδυ της Πέμπτης με καθηλωτικές σκηνές και ερμηνείες.
«Εμένα μου φέρνει και εσωτερική ταραχή στο συγκεκριμένο επεισόδιο με την ιστορία των παιδιών που καταγράφεται. Όταν εγώ επιμένω και σας κάνω παρατηρήσεις ότι δεν είναι επιλογή είναι προσανατολισμός, φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από αυτό το σήριαλ» ξεκίνησε να λέει ο Γιάννης Πουλόπουλος και πρόσθεσε: «Μιλάμε για δύο παιδιά που δεν έχουν επιλέξει να είναι μαζί, η κοινωνία αυτό δεν το θέλει αλλά υπάρχει μία φυσική έλξη».
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι, αυτή είναι η φύση των ομοφυλόφιλων. Η επιλογή είναι αν εγώ τελικά αγαπάω ένα αγόρι, αν θα επιλέξω τον Φίλιππο ή αν θα επιλέξω τον Γιώργο. Αυτό το κοινωνικό μήνυμα πέρασε μέσα από τη σειρά με τον καλύτερο τρόπο, γιατί ακόμα και το 2022 υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που δυσκολεύονται αυτό να το εκφράσουν… κι αναγκάζονται και κρύβονται και είναι δυστυχισμένοι» τόνισε ο δημοσιογράφος.
«Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα αυτά που λες» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση και τα δάκρυά του, όταν προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από το χθεσινοβραδινό φινάλε του πρώτου κύκλου του Maestro.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας