Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με ανοιχτές αγκάλες

Με ανοιχτές αγκάλες

Είναι προφανές ότι η κυρία Σπυράκη απέλαυε, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού

Στις 24 Νοεμβρίου, πριν από τρεις μόλις εβδομάδες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες την ευρωβουλευτή του κόμματός του Μαρία Σπυράκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά τη συνάντηση είχε ανακοινωθεί ότι η κυρία Σπυράκη θα ήταν υποψήφια με τη ΝΔ στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Μάλιστα, η ίδια είχε ευχαριστήσει με δήλωσή της τον πρωθυπουργό για την ευκαιρία που της πρόσφερε να συμμετάσχει στη μάχη της παράταξης που είναι σταθερά προσανατολισμένη στον υπεύθυνο πατριωτισμό και το δραστικό εκσυγχρονισμό της πατρίδας μας.

Σήμερα το πρωί, και μετά τα όσα έγιναν γνωστά από χθες το απόγευμα αναφορικά με το ζήτημα της διαχείρισης της κοινοβουλευτικής αποζημίωσης από πλευράς της κυρίας Σπυράκη, ανακοινώθηκε η αναστολή της κομματικής της ιδιότητας και η παύση της προαναφερθείσης υποψηφιότητάς της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Σπυράκη είναι εκείνη που πριν από τρεις ημέρες, στις 13 Δεκεμβρίου, σχολιάζοντας τα του Qatargate, είχε αναφέρει τα εξής κατά τη διάρκεια ομιλίας της στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου:

«Ζούμε πολύ θλιβερές μέρες και πρέπει να καθαρίσουμε το σπίτι μας το συντομότερο δυνατόν. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να συνεχίσουμε να υπηρετούμε την εντολή που έχουμε».

Είναι προφανές ότι τα ανωτέρω, κατά την πλέον επιεική διατύπωση, δε συνάδουν με τον υπεύθυνο πατριωτισμό και το δραστικό εκσυγχρονισμό της πατρίδας μας, που ευαγγελίζεται η κυρία Σπυράκη.

Είναι επίσης προφανές ότι η κυρία Σπυράκη απέλαυε, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού.

Τούτων δοθέντων, τίθεται το ακόλουθο εύλογο ερώτημα:

Ποιος φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τη σοβαρή —κατά τη χθεσινή διατύπωση Μητσοτάκη— αυτήν υπόθεση;

Η κυρία Σπυράκη, η οποία απλώς εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που της δίνονται, ή μήπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος τη στήριζε και την εμπιστευόταν σε τέτοιο βαθμό, ώστε να της ανοίξει το δρόμο (και) για το ελληνικό κοινοβούλιο ύστερα από δύο συνεχείς θητείες στην Ευρωβουλή;

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024