Μια ονειρεμένη χρονιά για τον Σάσα Βεζένκοφφτάνει στο τέλος της. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, έπαιξε αδιαμφισβήτητα το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του και φυσικά συνεχίζει στα ίδια επίπεδα.
Ο Βεζένκοφ έχει κατακτήσει αμέτρητα βραβεία φέτος για τις επιδόσεις του και τώρα ήρθε για να προστεθεί στη συλλογή του ακόμα ένα, αυτήν τη φορά από την χώρα του, μιας και αναδείχθηκε ο καλύτερος Βούλγαρος αθλητής για το 2022 στην τελετή που διοργανώθηκε στη Σόφια.
Ο ίδιος ο Σάσα, που βρίσκεται στη Γαλλία για τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην Euroleague και την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν, ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του μέσα από ένα μήνυμα στα social media.
«Ευχαριστώ το Ίδρυμα Bulgarian Sport για την αναγνώριση και όλους τους Βούλγαρους που πιστεύουν σε εμένα. Νιώθω τη στήριξή σας όπου κι αν βρίσκομαι! Είναι το μεγαλύτερο κίνητρό μου!», ανέφερε ο Βεζένκοφ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.