Θεσσαλονίκη: Άγριος καυγάς σε λεωφορείο με έναν τραυματία – Γιατί πιάστηκαν στα χέρια
Όλα ξεκίνησαν επειδή στριμώχτηκαν στην πόρτα του λεωφορείου
Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας άνδρας έπειτα από καυγά, μέσα σε λεωφορείο της γραμμής 11, μπροστά ακριβώς από το Γαλλικό Ινστιτούτο επί της Λεωφόρου Στρατού στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, όλα συνέβησαν περίπου στις 20:10, όταν ο άνδρας που τραυματίστηκε ανέβηκε στο λεωφορείο.
Διαβάστε επίσης: Οδηγός του ΟΑΣΘ στόλισε το λεωφορείο του χριστουγεννιάτικα
Στριμώχτηκαν στην πόρτα
Εκεί, φαίνεται ότι ο ίδιος δε χωρούσε, καθώς κοντά στην πόρτα του οχήματος βρίσκονταν ένας άλλος επιβάτης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες Ρομά, μαζί με τα τρία του παιδιά, ενώ κρατούσε και ένα καρότσι.
Αυτή ήταν η αφορμή που ξεκίνησε η λογομαχία. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, για να καταλήξουν οι δύο άνδρες στα χέρια.
Αυτόπτης μάρτυρας
«Ήμουν πολύ πίσω… Ακούσαμε έναν καβγά. Ένα άτομο Ρομά με τα παιδιά του λογομάχησε με έναν κύριο μέσα στο λεωφορείο. Το περιστατικό συνέβη όταν ο άνδρας ανέβηκε στη στάση του Δημαρχείου και ο Ρομά με τα τρία παιδία του άρχισε να τον χτυπάει», δήλωσε η αυτόπτης μάρτυρας.
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 31ης αγωνιστικής (pic)
- Το μήνυμα του Πάπα Λέοντα στους χριστιανούς πολιτικούς ηγέτες που κάνουν πολέμους: Να εξομολογηθείτε
- Η στιγμή που τα Β-2 απογειώνονται για να βομβαρδίσουν το Ιράν
- Moody’s: Στο Baa3 διατήρησε την αξιολόγηση της Ελλάδας
- Είναι επίσημο: Αναβλήθηκε το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στην Πυλαία
- «Nuestra America»: Κομβόι 20 τόνων ανθρωπιστικής βοήθειας κατευθύνεται προς την Κούβα


