Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρτα: Απίστευτη απάτη σε Μονή - Ήθελαν να κάνουν δωρεά 5.000 ευρώ και έκλεψαν... 7.840

Άρτα: Απίστευτη απάτη σε Μονή – Ήθελαν να κάνουν δωρεά 5.000 ευρώ και έκλεψαν… 7.840

Για την υπόθεση απάτης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν «ιερόσυλοι» απατεώνες, οι οποίοι προσφέρθηκαν να κάνουν δωρεά 5.000 ευρώ σε Μονή στην Άρτα και τελικά έκλεψαν 7.840.

Η υπόθεση της απάτης με τους «ιερόσυλους», εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας, όπως ανέφερε το ipeirotika.gr. Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στα τέλη Αυγούστου (25.08.2022). Όλα ξεκίνησαν όταν ένας εκ των κατηγορουμένων επικοινώνησε τηλεφωνικά με υπεύθυνη Μονής στην Άρτα και της είπε ότι θέλει να δωρίσει 5.000 ευρώ στο μοναστήρι. Ο κατηγορούμενος κατόρθωσε να αποσπάσει όμως, τους ηλεκτρονικούς τραπεζικούς κωδικούς της μονής μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που έστειλε στην υπεύθυνη του μοναστηριού.

Το ηλεκτρονικό μήνυμα που της έστειλε περιείχε link, που την οδηγούσε σε ψεύτικη ιστοσελίδα τράπεζας. Η υπεύθυνη έβαλε τους ηλεκτρονικούς τραπεζικούς κωδικούς της και αυτοί πέρασαν στα χέρια των απατεώνων. Οι κατηγορούμενοι φέρονται να χρησιμοποίησαν τους κωδικούς και να πήραν 7.840 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό της μονής.

Η αστυνομία Άρτας ερεύνησε την υπόθεση μετά από την καταγγελία που έκανε η υπεύθυνη της μονής και τελικά εντόπισε και ταυτοποίησε τους 3 δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης με υπολογιστή. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024